Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Kvalitetsoversættelse fra dansk til koreansk

Jeju Island i Korea

Den koreanske kyst. Hos os får du kvalitetsoversættelser fra dansk til koreansk.

Vores oversættelsesbureau håndterer dine danske tekster til koreansk. Vi har ekspertisen, og færdighederne i de fleste fagområder på forretningsmarkedet i dag.

Dansk-koreanske oversættere

I de forskellige dele af Korea findes der forskellige sprogvarianter. Vores oversættere bor i både Syd- og Nordkorea, hvilket giver dig en sproglig sikkerhed.

Vi har stationerede oversættere i hele Korea, og kalder os dermed for lokaliseringseksperter. Ordet lokalisering betyder kort sagt, at en oversættelse bliver tilpasset, lokalt.

Sprogkultur og varierende terminologi kan være regionalt påvirkende faktorer, som en oversætter bør tage hensyn til. Andre faktorer kan være:

  1. Dialektale forskelle
  2. Høflighedsfraser
  3. Målgruppe (hvem er oversættelsen henvendt til?)

Hurtigoversætter har faste kunder fra både private ejere, og store børsnoterede selskaber. Vi hjælper alle! Vi kan hjælpe dig!

Kvalitet og kompetence

Vi giver dig en oversættelse af den højeste kvalitet, der overhovedet er mulig, til lave markedspriser. Vi kan opretholde de høje standarder og lave priser takket være kvalificerede dansk-koreanske oversættere, samt en effektiv organisation.

Med et godt ry på markedet, såvel som i branchen er Hurtigoversætter en af de mest succesfulde oversættelsesbureauer i dag.

Kontakt os nu!

Scan og send dine danske tekster til os. Vi analyserer dit materiale, og vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Hvis du har en tekstfil, kan du sende den via formularen til højre som et vedhæftet dokument. Er der flere filer, vedlægger du dem i en e-mail.

Vi vender tilbage med et særligt tilbud, som du kan overveje. Ønsker du at tale med os, inden du sender noget, eller ønsker du blot flere informationer? Kontakt venligst vores kontor i København, på telefonnummer: 39 15 81 80, og i Århus: 70 27 79 97.

Vores Project Managers sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 08:00 til 17:00. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

2016-05-30T10:49:09.5219190Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.