Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til australsk engelsk

Kænguru

Professionelle oversættelser til australsk engelsk. Send din tekstfil via e-post så vender vi tilbage til dig, med et tilfredsstillende tilbud!

Somme tider kræves der oversættelser som er specielt fremstillet, eller tilpassede. De engelske sprogversioner er talrige, og kræver derfor at der er taget højde for i hvilken situation en oversættelse skal bruges.

Australsk engelsk er netop et godt eksempel, på den ekspertise som Hurtigoversætter har. Nemlig det at kunne skelne mellem de forskellige engelske dialekter.

Australske oversættere

Det er vigtigt for os på oversættelsesbureauet Hurtigoversætter at sikre os, at vores kunder får et slutprodukt de er helt tilfredse med. Vores arbejde slutter ikke, før dine krav er opfyldt!

Kvalificerede og kompetente australske oversættere behandler din tekst med omhu. I og med at oversætteren er modersmålstaler i australsk, har denne person desuden et moderne sprog og kendskab til sprog og kultur, som kan påvirke oversættelsen.

Oversætteren er altid uddannet eller har erfaring inden for fagområdet af teksten. Vi garanterer dig altid høj kvalitet, og hurtig levering.

Australske slangudtryk

Australsk indeholder mange slangudtryk, som ellers på engelsk blot ligner navne. F.eks. Matilda betyder rygsæk, Joey er et ord for en kænguru unge, og ordet Tucker betyder mad!

Et tilfredsstillende tilbud

Ved at udfylde formularen til højre, får du et tilbud på din oversættelse til eller fra australsk engelsk. Har du flere sider med tekst, kan du sende disse via e-post i stedet for.

Vi vil vende tilbage med et godt tilbud, som du kan overveje, så snart vi har analyseret materialet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2016-06-02T08:17:32.5619886Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.