Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til koreansk

Koreanskt tempel

Vi tilbyder kvalificerede oversættelser mellem engelsk og koreansk.

I løbet af de sidste tyve år, har Korea udviklet sig til et af de førende industrialiserede lande i Østasien. Det er imidlertid ikke kun økonomisk set, at Korea er interessant.

Korea har en gammel historie, samt et meget interessant sprog. Vores koreanske oversættere har kendskab til moderne sprog i dag, samt ekspertisen i at kunne se de dialektale forskelle, der findes.

De har dog mere end blot dette, nemlig en bred forståelse for kulturen og samfundet, da de endvidere har bopæl i Korea.

Oversættere i Sydkorea og Nordkorea

Uanset om det er en oversættelse der er rettet mod en målgruppe i Syd eller Nordkorea, har vi den rette oversætter til din specifikke region, samt det pågældende fagområde.

Med kendskab til de sproglige forskelle, der findes i de forskellige regioner i koreansk, er vi eksperter i lokalisering. Det betyder, at en oversættelse tager højde for faktorer, som kan påvirke indholdet.

Faktorerne kan være:

  1. Forskellige dialekter
  2. Sprogkulturelle udtryksformer
  3. Terminologiske forskelle afhængigt af motivet
  4. Målgruppe (vi har oversættere i alle markedsområder)

Vi har ekspertisen du søger for din oversættelse, og vi kan klare alle slags dokumenter!

Koreanske kvalitetsoversættelser

Vi kan love et kvalitetsprodukt, du vil blive tilfreds med. Med et stort globalt netværk af kvalificerede koreanske oversættere, har vi den rette viden til din mission.

Om det er private eller større virksomheder, lidt eller en masse tekst, betyder ikke noget! Vi oversætter engelske tekster til koreansk, til alle!

Med et godt omdømme, er vi i øjeblikket en af de hurtigst voksende sprogservices på det globale marked i dag. Du kan anmode om et tilbud lige nu! Vi lover en god pris, som vores konkurrenter kan være vanskelige at matche.

Et skræddersyet tilbud

Vi oversætter gerne dine engelske dokumenter og tekster fra engelsk til koreansk. Til højre ser du en formular som du kan udfylde for at anmode om et tilbud i dag!

Har du et større dokument, så scan det, og vedhæft siderne til en mail. Den Project Manager, som du har været i kontakt med, analyserer din tekst og vender tilbage til dig med en specifikation så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe til os på: 39 15 81 80 så vil vi hjælpe dig videre.

2016-05-25T14:27:03.4744028Z
Frederique Blom
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Frederique en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.