Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til estisk

Tallin, Estland

Tallin, Estland. Vi har oversættelsesservice fra engelsk til estisk. Lad høre fra dig, og vi fortæller dig hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi kan klare alle deadlines!

Er du på udkig efter et professionelt oversættelsesfirma for oversættelser til og fra estisk? Du kan stoppe med at lede! Hurtigoversætter har de mest kompetente oversættere i alle discipliner. Vi kan håndtere alle typer af dokumenter, og vores kunder varierer fra at være privatpersoner, til selve myndighederne.

Vi oversætter alt fra CV’er til medicinske indekser, og tekniske manualer.

Estisk oversætter

Her hos Hurtigoversætter, oversætter vi mellem estisk og mange andre forskellige sprog. En af de mest almindelige sprogkombinationer er engelsk - estisk. Dine engelske tekster bliver oversat fra estisk af oversættere der er modersmålstalere i målsproget.

Kendskabet til engelsk er meget godt. Ofte har uddannelsen fundet sted i det land hvor kildesproget tales. Oversætterens uddannelse og baggrund er kompatibel med fagområdet som din tekst handler om.

Hvad koster en oversættelse fra engelsk til estisk?

For at vi kan være i stand til at besvare dette spørgsmål, er vi nødt til at analysere dit materiale. Vedlæg tekstfiler i en e-mail, så vender vi tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt.

Med vores omkostningseffektive arbejdspraksis, kan vi fastholde de lave priser og samtidig opretholde en høj kvalitet. Vi leverer altid inden for den tidsramme, vi blev enige om, som regel selv før vores deadline!

Ring til os på 39 15 81 80, og vi kan diskutere den løsning, der passer dig bedst!

2016-05-25T14:21:29.4316028Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.