Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse britisk engelsk-irsk engelsk

Irske kyst

Irske kyst. Vi oversætter din tekst til korrekt irsk engelsk. Ring til os, eller udfyld formularen til højre, og modtag et omkostningsfrit tilbud på oversættelse.

Sproget engelsk har mange varianter, hvoraf en af disse, irsk engelsk.

Grammatik, sprog, kultur og terminologi varierer meget afhængigt af landet, hvor der tales og læses engelsk.

At vide hvordan disse forskelle optræder, kaldes for viden om lokalområdet. Vi har netop denne ekspertise, og hos os får du en god og korrekt irsk oversættelse, af dine tekst. Hvad enten det handler om en bog, eller blot et dokument på én enkelt side, vi klarer alle slags dokumenter.

Irsk sprogbrug

I nogle tilfælde adskiller Irsk engelsk sig væsentligt fra standard engelsk. Irlændere bruger sjældent udtryk som "ja" og "nej" som svar på et spørgsmål. De reagerer hellere med verber i stedet.

For eksempel, hvis du spørger en irlænder "Will you bake a cake?" Svares der oftest "Yes, I will" eller "No, I will not".

Verbet, to be, bruges også sådan: "She does be reading a book" og "They do be drinking beer".

Oversættelsesbureau Irland

Sproglige forskelle mellem standard engelsk og irsk engelsk kan synes irrelevante for en person der ikke er specialiseret i disse sprogdialekter. I en oversættelse som er rettet mod det irske marked, er det dog yderst relevant!

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter's succes på markedet i dag, afhænger af vores viden om de sprogvarianter der findes inden for samme grundlæggende sprog. Vi giver dig professionel irsk oversættelse med et moderne sprog, og korrekt terminologi.

Få et tilbud på din oversættelse

Bed om et tilbud på din oversættelse fra britisk engelsk til irsk engelsk. Det er gratis, og det eneste du skal foretage dig er at udfylde formularen til højre eller maile dine tekster til os.

Ring til os hvis du har spørgsmål! Telefonnummeret til vores kontor finder du på fanebladet ’Kontaktdata’.

Velkommen!

2019-11-20T14:01:14.6686663Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo