Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til polsk

Kloster i Tyniec. Vi hjælper dig med din oversættelse af f.eks. turistbrochurer, mellem engelsk og polsk.
Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder både enkle, og mere avancerede oversættelser fra engelsk til polsk.

Vi har ekspertise i mange discipliner. Nogle er disse er: medicin, telekommunikation, samt forarbejdning, og afsætning af fødevarer.

Engelsk-polske oversættelser

Dine engelske tekster oversat til polsk. Men ikke blot dét. Polakkere har mange forskellige dialekter, samt sproglige variationer. Vi har ekspertisen selv her, med vores lokaliserede polske oversættere.

Dialekterne afviger ofte bredt, og det er vigtigt for målgruppen for oversættelsen, at forstå præcis hvad dit budskab er.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tager højde for de forskellige regionale forskelle der findes. Dette kaldes for lokalisering, og vi er eksperter i netop dette!

Vi beskytter dine personlige oplysninger

Fortrolighed er vigtig i vores forhold. Alle opgaver behandles fortroligt. Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi arbejder, og hvordan et samarbejde mellem dig og os vil se ud?

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail til os, vores kontaktoplysninger finder du på siden ’kontakdata’. Vi tilfredsstiller de behov du har, og tilpasser oversættelsen, til netop dine ønsker!

Et godt tilbud- hurtigt og nemt!

Det er nemt at anmode om et tilbud! Brug formularen til højre eller i det tilfælde at du har flere dokumenter, så scan og vedhæft dokumenterne i en e-mail. Vi ser på materialet, og vil vende tilbage med et tilpasset tilbud, der passer til din unikke opgave.

2016-11-22T12:16:17.0238547Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.