Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau Italiensk-dansk. Oversættelser fra italiensk til dansk.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter: Hurtigt og professionelt. Send os blot din tekst pr. e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!

Har du brug for en korrekt oversættelse af en italiensk tekst til dansk hurtigt? Så er oversættelsesservicen Hurtigoversætter den rigtige partner for dig. Da vi råder over et omfattende netværk af oversættere, finder vi straks den oversætter, der passer til din tekst. Vi har tekniske oversættere i vores database, men også oversættere, der er specialiseret i politik, kultur, litteratur, sport, journalistik, medicinske emner, trafik og logistik, luft og vand, transportvæsen osv.

Filialer i mange lande

God kvalitet behøver ikke altid at være dyrt. Med en ordtakst på DKK 1,64 er vi billigere end sammenlignelige oversætteragenturer. Tag din italienske tekst i hånden og regn ud, hvad en oversættelse til dansk koster. Du kan også sende os dokumentet pr. e-mail eller bruge tilbudsformularen. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Som et af de få oversætterbureauer arbejder vi ud fra flere lande i og uden for EU. I Danmark har vi filialer i København eller Århus. Du kan være sikker på, at din tekst bearbejdes af en oversætter, der har bopæl i Danmark. Det vil sige, at din tekst bliver oversat af en, der er fortrolig med særprægene ved det danske sprog i dag og historien samt den aktuelle udvikling i Danmark. Ingen forkerte oversættelser eller konstruktioner, der ikke findes på dansk!

Med oversættelsesservice fra Hurtigoversætter er du på rette vej. Desuden er du garanteret en oversættelse af den højeste kvalitet. Nysgerrig? Du finder adresser på kontorer i din nærhed under menupunktet ’Kontaktdata’. Vores Project Managers for italiensk-dansk rådgiver dig gerne.

2017-01-05T12:44:13.5645102Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo