Oversættelse fra dansk til polsk

Kirke i Krakow. Oversættelse mellem dansk og polsk.

Vi oversætter dine tekster fra dansk til polsk. Privatperson eller virksomhed – vi oversætter til alle! Kontakt os allerede i dag, og modtag et prisværdigt tilbud.

Polen og Danmark har et meget vigtigt forretningsforhold. Både virksomheder og privatpersoner har tilbagevendende behov for oversættelse, fra dansk til polsk.

Her hos Hurtigoversætter får du vores garanti for oversættelse af den bedste kvalitet. Vi har stor erfaring i oversættelse på forskellige områder, såsom teknik, jura, medicin og økonomi.

Bred kompetence

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser af førsteklasses kvalitet, fra dansk til polsk, for alle typer af dokumenter. Har du f.eks. brug for at få oversat en kontrakt, en teknisk manual, eller en patientjournal, så har vi altid en oversætter med de rette kompetencer! Med vores globale netværk af oversættere, har vi viden selv inden for snævre områder, såsom sikkerheds- samt fødevareregler.

Alle vores oversættere er modersmålstalere i målsproget hvilket sikrer, at din tekst bliver forvandlet til en oversættelse af højeste kvalitet.

Få en pris på oversættelsen

Det er nemt at anmode om et tilbud! Du sender din tekst ved at udfylde formularen til højre eller vedlægge tekst / teksterne i en e-mail. Når vi har modtaget din anmodning, analyserer en af vores Project Managers dokumenterne, og kommer tilbage til dig, med et godt tilbud.

Vi behandler alle sager med fortrolighed, og kan håndtere alle typer af filformater. Har du brug for at sende store filer kan disse nemt uploades til vores FTP-server. Et dokument på nogle få sider kan normalt leveres allerede dagen efter.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail, eller ring til os på hverdage mellem 08:00 og 17:00.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

2016-11-15T13:12:20.8616122Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo