Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse dansk og russisk

Oversættelser mellem dansk og russisk

Højkvalitative oversættelser mellem dansk og russisk. Kontakt os, så fortæller vi dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig, på den bedste måde.

Russisk er et sprog med mere end 150 millioner talere, og den økonomiske udveksling mellem Danmark og Rusland er stigende. Vi hos Hurtigoversætter får flere og flere opgaver vedrørende oversættelse, fra dansk til russisk.

Stort netværk af russiske oversættere

Takket være et omfattende netværk af oversættere, har vi tilbudt vores services på områder som teknik, økonomi, jura, og medicin i over ti år!

Hos Hurtigoversætter kan vi hjælpe dig med at oversætte alle typer af dokumenter mellem dansk og russisk. Du sender dine dokumenter i en e-mail og modtager herefter et tilbud. Vi lover hurtig levering til konkurrencedygtige priser!

Specialisering inden for mange områder

For at kunne levere de bedste resultater, er alle vores oversættere indfødte. Dette er en måde at sikre både os selv og dig for, at oversætteren virkelig forstår selv små variationer, der alligevel gør en forskel i tekstens indhold. Din oversættelse vil blive en præcis og perfekt gengivelse af originalteksten.

Oversættelse er et håndværk, der kræver kendskab til både sprog og kultur. Vi er altid omhyggelige med at den oversætter som udfører din mission, har tidligere erfaring inden for teksten fagområde, og ved hvordan budskabet skal se ud.

Har du brug for en oversættelse af en kontrakt fra dansk til russisk, eller en patientjournal fra russisk til dansk, har Hurtigoversætter det der kræves. Vi håndterer alle typer af filformater, og hvis du har brug for at sende store filer kan disse nemt uploades til vores FTP-server.

Effektiv organisation

Takket være en effektiv organisation, kan vi tilbyde lave priser, og samtidigt leverer vi kun professionelle oversættelser. Ønsker du at diskutere noget, inden du anmoder om et tilbud, kan du ringe eller maile til os på hverdage mellem 08:00 og 17:00. Vores informationer finder du ved at klikke på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

Vi glæder os til dit samarbejde!

2017-01-05T12:23:14.4346098Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo