Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til og fra afrikaans

Oversættelser afrikaans

Modtag et tilbud ved at udfylde formularen til højre, eller send din tekst som en e-mail, så hjælper vi dig videre med din oversættelse til eller afrikaans!

Afrikaans tales primært af hvide afrikanere, og af de farvede i Sydafrika, og Namibien.

Deres oprindelse er hollandske indvandrere, der ankom under 1600-tallet.

Sprogpåvirkninger i afrikaans

Afrikaans er baseret på hollandsk. Sproget er præget dels af lidt forenklet grammatik, og delvist af påvirkninger fra andre sprogvarianter. Disse er f.eks. khoisan, malaysisk, og mange andre.

Men selv om der er mange sprog, der har påvirket afrikaans, har sproget halvfems procent af det hollandske ordforråd.

Modersmålsoversættere i afrikaans

Dine oversættelser er i gode hænder i oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Når du har brug for en oversættelse til afrikaans, kan du altid stole på, at den udføres af en person, der har sproget som sit modersmål.

Men vi kan tilbyde mere end blot dette! Din oversætter har også ekspertisen inden for dit fagområde. Uddannelse eller erhvervserfaring i landbrug, kultur eller medicin, er blot få eksempler.

Særtilbud

Det er nemt, at anmode om et tilbud! I formularen, udfylder du de relevante oplysninger, og vedhæfter det dokument du ønsker oversat.

Har du flere sider, som du ønsker at få oversat? Scan dem, og vedhæft dem i en e-mail. Vi vil gennemgå dit materiale, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud.

Ring 39 15 81 80, for vores kontor i København, eller 70 27 79 97, hvis du bor i Århus. Så vil vi hjælpe dig videre. Husk at fortælle os, hvad din ønskede leveringstid er.

2017-06-29T10:48:47.3672355Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.