Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vi oversætter til bulgarsk

Send din tekst til os via e-mail.

Oversættelse til bulgarsk

Udvidelsen mod Østeuropa kan mærkes og vi oplever et stigende antal af forespørgsler på oversættelser til bulgarsk, tjekkisk og rumænsk. Hos Hurtigoversætter er at vi altid opmærksom på udbud og efterspørgsel. Derfor har vi udvidet vores stab af freelanceoversættere, som udfører oversættelser til de mindre sprog, som eksempelvis bulgarsk. Prisen for en oversættelse til bulgarsk er forholdsvis lav, da vi har aftalt gode tariffer med vores oversættere. Dette har en stor betydning for dig som kunde, hvis du har planer om at eksportere dine varer eller services til det bulgarske marked.

Vi tilbyder også oversættelser fra bulgarsk til andre sprog. Eks. til: Engelsk dansk, tjekkisk og russisk. Ønsker du at modtage et tilbud fra os, bedes du venligst sende en e-mail med din tekst. Ønsker du et endnu hurtigere tilbud, kan du ringe til os på: 39 15 81 80 og en vores Project Managers kan oplyse dig om den nøjagtige pris og leveringstid.

De priser vi håndterer

Vores pris på oversættelse fra dansk til bulgarsk er DKK 1,64 per ord, og for oversættelser fra bulgarsk til dansk er prisen DKK 2,24 per ord. Prisen på oversættelser er altså baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan dog være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris. Du kan se hele vores prisliste, hvis du klikker på siden ’Priser’ øverst i menuen.

2017-06-15T15:33:40.6830178Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.