Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Skal din tekst oversættes til flere sprog?

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er ikke kun kendt for at levere hasteoversættelser hurtigt og professionelt men også for, at kvalitet og fortrolighed spiller en stor rolle. Således kan vi se tilbage på en lang række tilfredse kunder, der gerne tyr til vores ekspertise igen. Vi støtter ikke kun vores kunder ved ønsker om hasteoversættelser men også med komplekse projekter. Derfor har vi bl.a. specialiseret os i flersprogede oversættelsesprojekter. Fokus ligger her på organisering af oversættelse til de mest forskellige sprog hhv. fra tysk til engelsk, spansk, russisk, fransk men også til japansk eller farsi. Der findes ikke et sprog, der er for eksotisk for os. Vi har oparbejdet en stor database med udvalgte freelance-oversættere, der har specialiseret sig i mange forskellige fagområder. Således kan du være sikker på, at den bedste oversætter oversætter dine tekster til det ønskede målsprog. Derfor kan vi også oversætte din tekst til så mange sprog, som du ønsker. Ved flersprogede oversættelsesprojekter tilbyder vi også gerne vores kunder en rimelig rabat.

Oversættelsesprojekter til flere sprog.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter påtager sig også flersprogede oversættelser.

Eksempler fra praksis

I de sidste år har vi hyppigere og hyppigere fået forespørgsler på oversættelsesprojekter til flere sprog. Vi tilbyder denne service til vores små og store kunder.

Her finder du nogle eksempler på vores flersprogede oversættelsesprojekter:

En af vores faste kunder er leverandør af brødforbedrings- og opløsningsmidler. Han har i årevis haft succes med eksport inden for Europa, Mellemøsten, Sydamerika og Sydøstasien. Derved opstår der et stort behov for oversættelser til alle mulige sprog og sprogkombinationer. Vores Project Managers-team hos Hurtigoversætter er på det nøjagtigste informeret om denne kundes ønske. Vi har med vores kunde aftalt faste ordpriser for disse projekter, således at vi også hurtigere kan begynde med projekterne. Det ville gå for vidt, hvis vi her ville nævne alle sprog, som vi har påtaget os oversættelsesprojekter til for denne kunde i løbet af de sidste år, men vi vil gerne nævne nogle eksempler. Vi har bl.a. oversat til følgende sprog for denne kunde: Arabisk, bulgarsk, kinesisk, tjekkisk, dansk, estisk, finsk, fransk, græsk, ungarsk, italiensk, lettisk, litauisk, norsk, rumænsk, russisk, serbisk, spansk og polsk.

En anden kunde, vi i årevis har udfærdiget oversættelser for, er et internationalt marketingsbureau. For dette bureau har vi påtaget os nogle flersprogede oversættelsesprojekter. Vi har bl.a. udfærdiget oversættelser til følgende sprog for denne kunde: Flamsk, engelsk, tysk, fransk (for Frankrig), fransk (for Belgien), portugisisk, norsk, spansk, italiensk, svensk, tyrkisk, ungarsk, dansk, tjekkisk, polsk og græsk. Dette marketingsbureau har ofte små tekster, der skal oversættes hurtigt. Ofte revideres hhv. suppleres teksten i løbet af oversættelsesprocessen af dette bureau. Det er ikke et problem for os. Vi videregiver opdateringen til oversætterne og tilpasser denne tilsvarende i oversættelserne.

Vi tilbyder naturligvis også nye kunder denne service. Vi blev eksempelvis for kort tid siden ringet op af et designbureau i landets sydlige del. De søgte et oversættelsesbureau, der kunne realisere et oversættelsesprojekt til 26 sprog inden for en uge. For vores oversættelsesbureau var det ikke noget problem at påtage os et projekt af dette omfang samt at levere de ønskede resultater til kunden inden for en uge. Dette er muligt, da vi har en stor gruppe kvalificerede og erfarne oversættere at trække på. Designbureauet skulle således ikke selv på jagt efter 26

Oversætterbureauet Hurtigoversætter - Dit oversætterbureau for flersprogede projekter!

Vi giver nye kunder 10 % rabat på det første opdrag!

oversættere, indgå 26 forskellige aftaler og så endnu en gang kontrollere alt selv. Vores oversættelsesbureau påtog sig dette arbejde, og kunden fik inden for en uge alle oversættelser digitalt i sin indbakke. Og dette også for en god pris uden skjulte omkostninger eller andre overraskelser.

Tilbud

Du modtager et gratis og uforpligtende tilbud fra os. Tag blot telefonisk kontakt til vores kontorer i nærheden af dig, eller send os en forespørgsel pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-02-22T15:02:57.5177474Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.