Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse irsk engelsk

Irsk bygning

Irsk husbyggeri. Vi oversætter din tekst til korrekt irsk engelsk. Ring til os på 39 15 81 80 eller udfyld formularen til højre, for et helt uforpligtende tilbud.

På Emerald Isle, som Irland kaldes på grund af sine smaragdgrønne bølgende marker, er der en særlig form for talt engelsk, og de to sprog som kendetegner dette er både irsk, og engelsk.

Samme stavemåde- forskellige betydninger

I det store hele, er den irsk engelske stavemåde bare som i hele resten af Det Forenede Kongerige - men der er dog alligevel forskelle.

Lånefaciliteten fra det irske sprog, samt nogle grammatiske forskelle skelner den irske variant, fra den britiske.

Bold er et ord som på standard engelsk betyder "modig", men i Irland er dette ord afledt af ordet dána som betyder "uartig". At disse to ord staves på fuldstændig samme måde, skaber ofte forvirring.

Ja og nej

Grammatikken for standardengelsk og irsk er også meget anderledes. Irlænderne kan ikke blot svare ”ja” eller ”nej” til spørgsmål, men bruger altid verber i deres svar. Hvis spørgsmålet er: Are you going to fishing this weekend? vil en irlænder reagere med I am eller – I am not, i stedet for blot at svare med et ja eller nej.

Sprogkombinationer med irsk engelsk

Disse forskelle kan synes at være meget subtile for nogen, der ikke er nært bekendt med det irsk engelske sprog. Vores styrke er, at vi bare er meget opmærksomme på lige netop disse forskelle.

Vi oversætter mellem irsk engelsk, og de fleste andre globale sprogvarianter. Kontakt os for at finde ud af mere om de oversættelsesydelser, vi kan tilbyde dig!

Tilbud på en irsk-engelsk oversættelse

Vi leverer kvalitetsprodukter med lidt ekstra. Kontakt os venligst på 39 15 81 80 så ser vi på dit materiale, og diskuterer den bedste løsning for din oversættelse. Modtag et tilbud ved at udfylde formularen til højre, eller mail os din tekst.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål om oversættelser til eller fra irsk engelsk. Vi kan hjælpe dig!

2019-11-20T13:59:50.0272030Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.