Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau- Islandsk

Thingvellir, Island. Vi laver professionelle oversættelser til og fra islandsk.

Thingvellir, Island. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælper dig med oversættelser til og fra islandsk.

Det islandske sprog er skrevet nogenlunde som norsk blev skrevet i Norge for 800 år siden. En grund til, at islandsk ser ud som det gør, skyldes den stærke identitet som sproget har.

Låneord er stort set helt udrenset, og den tidligere anvendte grammatik er blevet indført i det moderne islandsk.

Islandsk sprogkultur

Háfrónska er en sprogorganisation, som arbejder for at erstatte samtlige udenlandske ord, herunder egennavne og stednavne med ægte nordiske modparter.

Islandske oversættere i Island

Vores islandske oversættere er bosiddende på øen. Derfor garanterer vi dig som vores kunde en oversættelse af højeste kvalitet. Med ekspertise i netop dit specifikke emneområde, kan du regne med at der bliver brugt den rette terminologi. Lokaliseret viden, er en af de kompetencer der styrker os som virksomhed, og netop en af grundene til vores succes på markedet.

Vores priser for oversættelse til islandsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til islandsk er DKK 1,49 per ord, og for oversættelser fra islandsk til dansk er prisen DKK 1,49 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Islandske oversættelser

Oversætterbureauet Hurtigoversætter tilbyder professionelle oversættelser af topkvalitet. Ring til vores Project Managers, og stil dine spørgsmål på 39 15 81 80 eller send os en e-mail.

Få gavn af vores prisværdige tilbud, ved at udfylde vores tilbudsformularen på siden. Hvis du har en større tekst, bør du sende disse til os, i en e-mail. Husk at angive eventuelle anmodninger, eller præferencer du skulle have. Det gør nemlig at vi hurtigst muligt kan finde et godt tilbud på din oversættelse til eller fra islandsk!

2017-06-20T14:31:43.6681816Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.