Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau i Schweiz

Det schweiziske flag

Kontakt os i dag, og hør din pris, for oversættelse til eller fra, schweizisk tysk. Du kan enten udfylde forespørgselsformularen til højre på siden, eller sende os dit materiale via e-mail. Vi har et godt tilbud til dig, samme dag!

Det officielle sprog i Schweiz er tysk. Skriftlig erhvervskommunikation, undervisning, samt aviser, og medier, foregår på tysk.

De fleste behersker tysk i Schweiz, men ikke alle ønsker at tale sproget.

Schweizertysk

Schweizertysk (Schweizerdeutsch) er en fælles betegnelse for en dialektvariant af det alemanniske sprog, der tales i Schweiz.

Schweizertysk bruges i kulturelle sammenhænge, og i tekstbeskeder. Det er vigtigt at vide, at denne dialekt ikke har officiel status.

Områder, hvor dialekten, anvendes er: Zürich, Baden-Württemberg, vest Bayern i Tyskland, Alsace i Frankrig, Vorarlberg i Østrig, Liechtenstein og i Walser området i Italien.

Oversættelse til og fra og schweizisk tysk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er opmærksom på de dialektale varianter mellem tysk, og schweizisk tysk. De schweiziske modersmålsoversættere som vi arbejder med, er bosat i landet. Oversætterne er derfor velbevandret i det aktuelle moderne sprogbrug. De har også specialistkundskaber i forskellige brancheområder. Hos os får du en kvalitetsoversættelse, til en rimelig pris.

Forespørgselsformular

Denne formular finder du i højre side, og du skal udfylde den når du vil bede, om et tilbud. Har du et større dokument der skal oversættes, bedes du sende det til os i en e-mail.

Vi analyserer materialet, og vælger nøje den af vores oversætter vi mener, er bedst til at lave netop din oversættelse. Vi har et tilbud til dig, selvsamme dag.

Kontakt os

Kontakt os og vi vil besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre. Vi tilpasser din oversættelse efter dine ønsker og behov.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, for at finde ud af, hvad vi har at tilbyde!

2017-01-19T12:19:25.1929245Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.