Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau kantonesisk

Guangzhou Park. Vi oversætter til og fra kantonesisk.

Vi tilbyder prisværdige oversættelser til og fra kantonesisk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Kantonesisk er et andet navn for Yuedialekten, der tales i det sydlige Kina. Kantonesisk anses for at være den sproglige variation, der er bevaret fra det ældste kinesiske sprog, sådan som det blev talt, for over 1500 år siden.

Det er den kinesiske sproggruppes tredjestørste sprog, efter Mandarin og Wu (eller Shanghainesisk).

Kantonesiske oversættere - lokalisering

Kantonesisk tales hovedsageligt i Guang dong provinsen i hovedstaden, Guangzhou. I Hong Kong, er det et officielt sprog, som bruges i uddannelse og medier. Kantonesisk er den mest udbredte kinesiske dialekt i verden. Hongkong kaldes den største kantonesisksproget by i verden. De fleste "Chinatowns" i europæiske og amerikanske byer, er desuden beboet af kantonesere.

Hurtigoversætter samarbejder med kantonesiske oversættere i forskellige dele af verden. Lokalisering er derfor en selvfølge i vores oversættelser. Det vil sige, at vi tilpasser oversættelse efter geografisk område, målgruppe og behov.

Har du brug for en oversættelse i et bestemt forretningsområde? Lær mere om erhvervskommunikation og det at gøre forretninger med kineserne her: At gøre forretninger i Kina. Vi har stor erfaring i oversættelse til og fra det asiatiske erhvervsmarked.

Billig oversættelse til kantonesisk?

God kvalitet behøver ikke at være dyrt. Vi giver dig overkommelige oversættelser, hurtig levering og samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Men for at vi kan være i stand til at give dig en nøjagtig pris på din oversættelse, er vi nødt til at undersøge de tekster, du ønsker oversat. Nedenfor kan du se, hvordan du skal fortsætte med at anmode om et tilbud.

Send din anmodning...

Første skal du udfylde tilbudsformularen til højre. Denne indstilling gælder kun, hvis du har en tekst, der ikke er mere end en enkelt A4-side. Husk at tilføje vigtige detaljer, således at vi kan tage højde for disse, i vores pris indikering.

Eller, hvis du har et større antal sider der skal oversættes, scan dem da og vedhæft dem til en e-mail.

Vi vil gennemgå materialet og kommer tilbage til dig så hurtigt som muligt, med et godt tilbud. Hvis du så vælger at acceptere tilbuddet, vil vi starte med tekstoversættelsen, øjeblikkeligt.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer? Ring 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores Project Managers. Sammen med dig udvikler vi den løsning, der passer dig bedst! Vi har en stærk position på det asiatiske marked.

Tøv ikke, men lad os gøre det vi er gode til! Vi kan hjælpe dig!

2016-06-15T13:44:00.2391833Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.