Oversættelser- software og IT

Professionelle oversættelser i området software og internet

Vi laver oversættelser af digitale og analoge tekster i området software og IT. Ring 39 15 81 80 så kan du høre mere om dette!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har bred erfaring i at oversætte software på IT-området. Vi håndterer forskellige former for dokumenter og hjælpetekster.

Vi samarbejder med freelanceoversættere i hele verden i alle tidszoner, hvilket betyder at vi kan levere hurtigt, men stadig bevare den høje kvalitet.

Projektledelse

Som kunde af oversættelsesbureau Hurtigoversætter sparer det dig både tid og penge, gennem vores meget effektive projektstyring.

Med omfattende viden i kommunikation, formatering og behandling af alle dokumenttyper, kan din Project Manager koordinere din oversættelse på en sikker, og meget effektiv måde.

Sagkyndige og kompetente oversættere

Vores Project Managers vælger omhyggeligt en oversætter ud, som vil håndtere dine tekster. Erfaring i andre lignende oversættelsesopgaver er et must, og uddannelse, og modersmål, er hos vores oversættere altid underforstået.

Med adgang til et globalt netværk af freelance oversættere, kan vi garantere ekspertise i alle områder af informationsteknologi.

Oversættelser af digitale og analoge informationer

Eksempler på digital dokumentation, vi ofte oversætter for forskellige brugere er: menuer, kommandoer, alternativ, dialogbokse og mange flere. Hjælp-filer, readme-filer, tutorials, set up filer, licenser er nogle andre eksempler.

Analogt tekstmateriale som: brugervejledninger, manualer, bøger, avisartikler og breve er dokumenter vi oversætter dagligt til og fra forskellige kilde og målsprog.

Hvad koster det?

Find ud af, hvad din tekst vil koste at oversætte af ved at sende en e-mail med dine tekster til os, og vi vil vende tilbage med et godt tilbud så hurtigt som muligt.

Hvis du har en lille tekst (mindre end en A4), kan du også benytte dig af tilbudsformularen til højre, og følge instruktionerne der.

Kontakt os

Kontakt mig venligst, hvis du vil spørge om noget. Ring 39 15 81 80 eller kontakt en af vores fremragende Project Managers via visitkortet nedenfor.

2017-06-28T14:13:18.8008638Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo