Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser- software og IT

Professionelle oversættelser i området software og internet

Vi laver oversættelser af digitale og analoge tekster i området software og IT. Ring 39 15 81 80 så kan du høre mere om dette!

Vi har bred erfaring i at oversætte software på IT-området. Vi håndterer forskellige former for dokumenter og hjælpetekster, og vi håndtere de fleste typer af filer, sådan så at du hurtigt og enkelt kan implementere dem ind i dit it-system.

Vi samarbejder med freelanceoversættere i hele verden i alle tidszoner, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt, men stadig bevare den høje kvalitet.

Projektledelse

Vores effektive projektstyring, betyder for dig som kunde, at du både sparer tid og penge.

Du får nemlig fra start af tildelt en Project Manager, som vil være din faste kontaktperson igennem hele processen. Project Manageren vil sætte sig godt ind i din virksomhed og dine behov, sådan så at du kan blive vejledt på bedst mulig vis.

Med omfattende viden i kommunikation, formatering og behandling af alle dokumenttyper, kan din Project Manager koordinere din oversættelse på en sikker og meget effektiv måde.

Sagkyndige og kompetente oversættere

Vores Project Managers vælger omhyggeligt en oversætter ud, som vil håndtere dine tekster. Da vi fokuserer på at levere oversættelser i højeste kvalitet, stiller vi derfor høje krav til vores oversættere. Det betyder at de skal have relevant baggrund inden for det gældende felt enten i form af uddannelse eller arbejdserfaring, derudover skal de have minimum 5 års erfaring med at oversætte og til sidst skal de have modersmål i det sprog, der bliver oversat til.

Ved at stille disse kriterier sikrer vi, at du får leveret en oversættelse af højeste kvalitet.

Med adgang til et globalt netværk af freelance oversættere, kan vi garantere ekspertise i alle områder af informationsteknologi.

Oversættelser af digitale og analoge informationer

Vi oversætter en lang række digitale dokumenter. Eksempler på disse er; hjemmesider, Hjælp-filer, readme-filer, tutorials, set up filer, licenser m.m.

Analogt tekstmateriale som; brugervejledninger, manualer, bøger, avisartikler og breve, er eksempler på dokumenter, som vi oversætter dagligt til og fra forskellige kilde og målsprog.

Få et tilbud nu!

Få et tilbud med det samme ved at sende os en e-mail med dine tekster. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet tilbud inden længe.

Kontakt os

Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på telefonnummer 39 15 81 80.

2019-11-13T19:43:58.5950176Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.