Oversættelse fra dansk til lettisk

Professionel oversættelse fra dansk til lettisk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver oversættelser fra dansk til lettisk. Kontakt os nu, for flere informationer!

Letland er et land med store muligheder. Med en voksende turisme er der også et stigende behov for oversættelse mellem dansk og lettisk.

Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelse mellem forskellige sprog og lettisk. Vi håndterer tekster inden for forskellige fagområder, fra såvel erhvervslivet som fra det offentlige.

Oversættere i Letland

Hurtigoversætter kan sænke priserne, levere hurtigt, og samtidig bevare kvaliteten på grund af forskellige faktorer. Nogle af disse er:

  • Lettiske oversættere der bor i Letland
  • God kommunikation mellem de involverede aktører i projektet
  • Moderne teknologi - konstrueret software, designet specielt til os
  • Lokaliseret oversættelse

En lokaliseret oversættelse kan være helt afgørende, hvis der er store forskelle i dialekt og grammatik. Vi har den ekspertise, du er på udkig efter, for en autentisk oversættelse fra dansk til lettisk.

Omkostningerne

Selvfølgelig ønsker du at vide, hvad prisen for oversættelsen er. Send dine tekster i en mail eller brug formularen til højre.

Vi laver en evaluering, og vil vende tilbage med et tilbud, som du derefter kan tage stilling til. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, meddeler vi dette til oversætteren, der direkte begynder at lave din oversættelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvem vi er og hvordan vi arbejder, bedes du ringe til os, eller sende os en e-mail, alle vores kontaktoplysninger står på siden ’Kontaktdata’. Vi garanterer dig den bedste, og samtidig den hurtigst leverede oversættelse!

2017-01-19T12:27:49.3583360Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo