Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vi oversætter fra dansk til litauisk

Litauisk tilhører den østbaltiske gren af de baltiske sprog. Sproget er syntetisk, hvilket kendetegnes af at de enkelte ord ændrer form afhængigt af deres grammatiske funktion.

Dialektiske forskelle forekommer, og man skal overveje disse faktorer for at få et rigtigt sprogbrug og en autentisk følelse af sproget.

Businessoversættelser fra dansk til litauisk

Professionelle oversættelser fra dansk til litauisk

Oversætterbureau Hurtigoversætter udfører oversættelser fra dansk til litauisk. Velkommen med din tilbudsanmodning!

Hurtigoversætter har de nødvendige færdigheder der kræves, for at kunne behandle teksten, og efterligne det originale dokument så meget som muligt.

Turistinformationer som oversættes fra litauisk til dansk, skal afspejle de den korrekte følelse, hvis det f.eks. handler om en historisk bygning.

Der er flere interessante forretningsmuligheder for danske virksomheder. Nogle af disse er:

Få nu et godt tilbud-helt uforpligtende!

Vores priser er generelt lavere end de fleste andre oversættelsesbureauer på markedet i dag. Vi kan love fordelagtige priser, hurtig levering og høj kvalitet. Vi mener, at alle skal have mulighed for at ansætte os, om du så er privatperson eller et stort firma.

Vi har prisklasser, der passer alle. Vi kan håndtere alle typer af dokumenter. Vi er underlagt tavshedspligt og fortrolighed er ifølge os, nøglen til et godt forhold.

Send en e-mail med dine dokumentfiler, og vi vil vende tilbage med et tilbud vi tror du vil være enig i. Angiv i e-mailen, hvis du har specielle ønsker eller andre værdifulde oplysninger, der kan være nyttigt for os at vide, når vi skal lave et tilbud til dig.

Tilbuddet

Vores Project Managers vil være glade for at forklare, hvordan processen ser ud, og hvilke procedurer vi har. Ring til 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere!

2017-01-19T11:18:41.5435960Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo