Oversættelse fra dansk til peruansk spansk

Machu Picchu. Vi laver oversættelser mellem dansk og peruviansk spansk.

Machu Picchu, Peru. Vi oversætter din danske tekst til peruviansk spansk! e-mail dine tekstfiler, så vender vi tilbage til dig med et tilbud!

Danmark importerer bl.a. kobbermalm og kaffe fra Peru. Eksportvarer til Peru er bl.a. maskiner til mineindustrien, samt Telekom produkter.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har ekspertisen der er nødvendig, for at kunne hjælpe dig med oversættelser mellem dansk, og peruviansk spansk.

Import og eksport

Vi ansætter udelukkende peruviansk indfødte oversættere. De bor i landet, og har erfaring og uddannelse i din teksts emne.

Lad os sige, at du vil have en teknisk manual oversat fra dansk til peruviansk spansk. Her har vi den rette oversætter! Med korrekt uddannelse og / eller erfaring i branchen, har oversætteren også viden om den korrekte terminologi i netop din tekst.

Peruvianske oversættelser

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er kendt for høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, samt hurtig levering. Årsagerne til, at det lykkes så godt for os på markedet er mange, nogle af dem er:

  • godt forhold mellem kunde, Project Manager, og oversætter
  • effektivitet
  • oversættere i alle tidszoner
  • bæredygtig forretning
  • ekspertise
  • globalt massivt netværk af oversættere

Vi giver dig en nøjagtig, og højkvalitativ peruviansk-spansk oversættelse. Vi håndterer personlige meddelelser, såsom breve el.lign., CV'er, samt komplekse tekniske dokumenter.

Få et tilbud i dag!

Find ud af, hvad omkostningerne vil være for din oversættelse fra dansk til peruviansk spansk! Dette gør du ved udfylde formularen til højre.

Hvis du har flere sider du ønsker at få oversat, bør du vedhæfte dem i en e-mail og sende den til os. En af vores Project Managers laver en analyse af materialet, og kontakter dig så hurtigt som muligt!

Kontakt

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte vores Project Managers. De vil hjælpe dig videre.

Vi ser frem til dit opkald, og til et forhåbentligt godt samarbejde!

2016-11-22T12:27:53.5795033Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo