Din svensk-oversættelse fra en svensk modersmålsoversætter

Sverige - et land, der er meget populært blandt danskerne. Svenskerne er et venligt folk, hvis mentalitet ligner den danske. Også forretningsrelationerne mellem disse to lande bliver mere og mere intensive. Ganske vist vil der altid være en vis sprogbarriere. Denne sprogbarriere kan du dog bygge bro over med oversættelsesservicen fra Hurtigoversætter.

Vores kontor i Stockholm har et omfangsrigt netværk af diplomoversættere med svensk som modersmål og bopæl i Sverige. Således er de informeret om historie og aktuelle udviklinger i landet. Du får altså ikke en oversættelse, der indeholder ord og sætninger, der ikke svarer til den mundtlige eller skriftlige sprogbrug i Sverige i dag. Derudover har vi endnu en god meddelelse til dig: Denne service er ikke engang særlig dyr! Udfyld tilbudsformularen til

Oversætterbureau Dansk-svensk. Oversættelser fra dansk til svensk.

Har du brug for yderligere informationer? Vi rådgiver dig gerne telefonisk eller pr. e-mail.

højre på denne side eller mail din tekst til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail. Du vil få at se, at en perfekt svensk oversættelse ikke behøver at koste så meget.

Specialiserede oversættere til hvert fagområde

De freelance-oversættere, der er tilsluttet os, er ikke kun uden undtagelse svenske modersmålsoversættere, men også specialiseret i bestemte fagområder. Ud over juridiske og litterære oversættere kan vi også tilbyde dig eksperter inden for områderne sport, turisme, kultur, historie, politik, kongehus, EU-relaterede emner, medier, journalistik osv. Der findes ikke et fagområde, der er så eksotisk, at vores oversættere ikke har erfaring med det. Hvis du ønsker at vide mere, bedes du venligst henvende dig til et af vores kontorer i nærheden af dig. Vores telefonnumre finder du under menupunktet ’Kontaktdata’.

2017-01-13T09:55:52.7673202Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo