Oversættelse fra dansk til tibetansk

Udsigt over Himalaya

Udsigt over Himalaya. Hos os får du professionel oversættelse fra dansk til tibetansk.

Hurtigoversætter er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa lige nu!

Vi udvider vores oversættelsesbureauer, og har etableret os på verdensmarkedet. Med et godt omdømme på markedet, er noget af det som kendetegner os, bl.a. meget høj kvalitet, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser.

Kilde- og målsprog

Din danske udgave håndteres af tibetanske oversættere med indgående kendskab til kilde- og målsproget. I dette tilfælde vil oversætteren altid have tibetansk som modersmål.

I tilfælde af at kendskabet ikke skal være omfattet i kildesproget, kan der oversættes til et mellemliggende, internationalt sprog såsom engelsk.

På siden ’Kontaktdata’findes alle Hurtigoversætters kontaktoplysninger. Ring til os, så vil vi forklare mere detaljeret om hvordan vi arbejder, og hvilke procedurer vi har.

Et prisvenligt tilbud

Du kan roligt sammenligne Hurtigoversætter med andre oversættelsesagenturer i oversættelsesindustrien. Vores priser er under gennemsnittet, når det kommer til basisprisen for de forskellige oversættelser. Få et tilbud på din tekstoversættelse fra dansk til tibetansk, allerede i dag!

Start med at sende materialet, du ønsker at få oversat. Dokumenter af en enkelt side, kan fastgøres via formularen til højre. Større tekstfiler, skal du vedhæfte i en e-mail.

Vi vil vende tilbage til dig med et godt tilbud, så snart vi har haft kontakt til oversætteren.

Angiv venligst den ønskede leveringstid, samt alle oplysninger, der kan være nyttige for os. Jo mere vi ved, jo hurtigere kan vi give en nøjagtig pris. Vi ser frem til at høre fra dig.

2017-01-12T09:13:12.4635773Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo