Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til burmesisk

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til burmesisk

Send os en e-mail med dine tekster, og vi gennemgår materialet og kommer tilbage til dig, med et pænt tilbud på oversættelse fra dansk til burmesisk.

Over 20 millioner har i dag burmesisk, som modersmålssprog. Med et så stort sprog, der i dag findes både i Asien, Nordamerika og Europa, er der også et stort behov for oversættelse til og fra burmesisk.

Hurtigoversætter har udelukkende oversættere der har modersmål i burmesisk. Oversætterne vi tildeler oversættelsesopgaver, skal endvidere have erfaring i dit bestemte emne og område.

Burmesisk, Myanmar, dialekter og sorter

Burmesisk kaldes også Myanmar, men er således det samme sprog. Hoveddialekten er den der tales i Rangoon. Forskellige andre dialekter findes også i Myanmar. Merguesisk, Yaw, Danu og Palaw er eksempler på dialekter der adskiller sig.

Burmesisk kan opdeles i to kategorier. Den formelle anvendes i litteratur og officielle sammenhænge, hvor den anden anvendes blandt venner og familie.

Afhængigt af alder, stilling, status, eller om man er munk, tiltaler man hinanden anderledes. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har hvad der skal til, for at kunne lave en korrekt oversættelse fra dansk til burmesisk. Dit budskab gengives helt tydeligt, og fejlfrit.

Bed om et tilbud

Du er meget velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 for vores afdeling i København, og på 70 27 79 97, hvis du ønsker at tale med vores afdeling i Århus. Vi laver din oversættelse efter dine ønsker og behov.

For at vi kan give dig et nøjagtigt pristilbud, er vi nødt til at undersøge det materiale, du ønsker oversat. Vedhæft og send den scannede tekst i en e-mail. Vi analyserer materialet og giver dig et tilbud, så hurtigt som muligt.

Det er også muligt at udfylde formularen til højre, hvis du har en mindre tekst. Vi giver dig kvalitetssikrede oversættelser til rimelige priser!

2016-11-01T12:34:53.8743059Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.