Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til gælisk

Vi laver oversættelser fra dansk til gælisk

Vi hjælper dig med din oversættelse fra dansk til gælisk. Vi har modersmålsoversættere, og vi kender de dialektale forskelle mellem sprogvarianterne!

Vi har ekspertisen i de mere usædvanlige sprog og dialekter der findes.

Det er Hurtigoversætter du skal have fat på, hvis du vil have kvalitetsoversættelser, fra dansk til gælisk, til overkommelige priser!

Gæliske oversættere

Gælisk er et navn på sproget, som kommer fra det engelske Gaelic. Vi har oversættere med gælisk som modersmål, og ekspertise på forskellige områder.

Ring til os på 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Vi lokaliserer din oversættelse, således at den passer til det geografiske område samt målgruppe, hvor den skal bruges.

Modtag nu et tilbud!

Send nu en e-mail med dine tekstfiler, så analyserer vi materialet, og vil vende tilbage med en overkommelig pris!

Få konkurrerende oversættelsesbureauer kan matche de lave priser, vi har. Takket være freelanceoversættere der er placeret rundt omkring de forskellige regioner, kan vi levere kvalitetsprodukter hurtigt, og endda til nedsatte priser.

Ring til os

Vores Project Managers er glade for at besvare dine spørgsmål, og fortælle dig mere om, hvordan vi arbejder. Velkommen til at ringe 39 15 81 80, og vi laver en helt unik oversættelse fra dansk til gælisk, der passer til netop dine ønsker, og behov.

2016-11-01T13:17:53.2025754Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.