Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til galicisk

Larino, Galicien. Vi oversætter dine tekster mellem dansk og galicisk.

Larino, Galicien. Vi tager os af enhver slags tekstoversættelse, mellem dansk og galicisk. Lad høre fra dig, og vi vil hjælpe dig videre!

Galicien har en lang og interessant historie, og er i dag en selvstændig region, et område med internt selvstyre. Det har eget domstol og parlament.

Den galiciske kultur bevares, og har sit eget sprog gallego (galicisk), som sammen med spansk er et officielt sprog.

Modersmål gallego

Hurtigoversætter ansætter kun oversættere som skal opfylde visse kriterier. Målsproget skal altid være oversætterens modersmål. Vi ser også på tidligere erfaringer, uddannelse, samt baggrund.

Din danske udgave oversættes altid af en person med kompetencer inden for dit specifikke område. Vi har, takket være automatiserede og digitaliserede rutiner, kunne reducere produktionstiden. Dette vil til gengæld give os mulighed for at presse priserne ned, uden at gå på kompromis med kvaliteten af oversættelsen.

Pristilbud

Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelsesindustrien. Vi har modersmålsoversættere i alle spanske sprogvarianter, og vi kender forskellene mellem de forskellige dialekter.

Lad os hjælpe dig med det, vi er bedst til – sprog! Vi tilpasser din oversættelse så den er baseret på dine behov og ønsker. Send os en e-mail med dine tekster, og vi vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Vi garanterer et tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche. Vi giver dig høj kvalitet, rimelige priser, og lynhurtig levering. Ring 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

2016-10-25T14:05:12.8543534Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo