Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til hebraisk

Vi laver oversættelser fra dansk til hebraisk.

Professionelle oversættelser fra dansk til hebraisk

Hebraisk er et semitisk sprog, der anvendes af omkring 9 millioner mennesker, hvoraf de fleste er jøder rundt omkring i verden, og i Israel, hvor hebraisk er det officielle sprog.

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til hebraisk. Kontakt os på 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Juridisk oversættelse til hebraisk

Vi laver mange tekstoversættelser, hvor fortroligheden spiller en vigtig rolle. Dine juridiske tekster bliver oversat af en omhyggeligt udvalgt oversætter, som er modersmålstalende og har den fornødne juridiske ekspertise.

Vi oversætter naturligvis mange andre tekster end blot juridiske dokumenter. Ring 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores projektledere, om det projekt du har.

Pristilbud for en hebraisk oversættelse

For at vi er i stand til at tale om prisen på din oversættelse, er vi nødt til først at se materialet, du ønsker oversat. Mail dine tekstfiler, og vi analyserer dem, og kommer tilbage med et pristilbud. Husk at indtaste alle oplysninger, som kan være af betydning for os, således at vi kan give dig en helt nøjagtig pris.

Vi ser frem til et succesfuldt samarbejde!

2016-10-18T13:19:45.7816833Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo