Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til indonesisk

Kvalitetsoversættelser fra dansk til indonesisk

Høj kvalitet behøver ikke at koste en formue! Vi tilbyder gode priser på oversættelse, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelser mellem dansk og indonesisk, og samarbejder med mange forskellige lande i Sydøstasien.

Vi har specialiserede indfødte oversættere i Indonesien. Du får altid en lokaliseret oversættelse, hvor der er taget højde for de små detaljer, der kan være afgørende for budskabet, i en oversættelse.

Oversættere i Indonesien...

...Garanterer den højst tænkbare kvalitet af din tekstoversættelse. Vi er sikre på, at den oversætter, som modtager din opgave, opfylder de krav vi har.

Målsproget som modersmål, uddannelse og tidligere erfaring skal være kompatibelt med din teksts indhold. Teksten skal bearbejdes på en sådan måde, at den afspejler sprogfølelsen, på en så autentisk måde, som muligt.

Med over 300 forskellige etniske grupper findes der naturligvis sproglige forskelle. Vi oversætter med stor hensyntagen til dette, og har ekspertisen som mange andre oversættelsesbureauer mangler.

Tilbud

Find hurtigt ud af hvad din tekst vil koste at oversætte! Udfyld formularen til højre eller, hvis det drejer sig om en større mængde tekst, send os da en e-mail med dine tekstfiler. Vi gennemgår filerne og sender hurtigt et tilbud tilbage.

Du tager herefter stilling til, om du vil acceptere tilbuddet, og hvis / når du har gjort det, begynder vi hurtigst muligt at arbejde, på din oversættelse. Spørgsmål eller bekymringer? Ring til os på 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores Project Managers.

2016-10-26T12:53:23.6423774Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.