Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra til latin

Professionelle oversættelser fra dansk til latin

Latin er stadig et levende sprog inden for film, medicin og forskning. Vi hjælper dig med oversættelse fra dansk til latin.

Latin er et indoeuropæisk sprog inden for sproggruppen italiske sprog. I dag anvendes latin i videnskabelige navne for dyr, planter og andre arter.

Navne på sygdomme og anatomi er en anden anvendelse. Grundlæggende kendskab til latin er stadig betydningsfuldt, for at forstå den europæiske historie og europæiske sprog.

Hurtigoversætter laver oversættelse fra dansk til latin. Vi hjælper dig!

Viventes mortua linguae...

...betyder det levende døde sprog. Det er en god og opdateret beskrivelse af latin, som der er i øjeblikket ikke er et sprog der tales.

Men sproget er alt andet end dødt. Både universiteter og skoler i Danmark tilbyder uddannelse i latinsk sprog og kultur.

Den katolske kirke bruger stadig sproget på skrift. Filmindustrien og regenerering af latinske ord i medicin og biologi er også to områder, hvor sproget stadig er til stede.

Et pristilbud

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelser fra dansk til latin. Kontakt os, og vi forbereder et særligt tilbud på din oversættelse.

Vi tilpasser projektet til dine krav og behov, og stopper først når du er tilfreds!

2017-01-11T12:15:57.7958909Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo