Vi oversætter fra dansk til sorani

Vi oversætter dine tekster til sorani

Vi oversætter gerne fra dansk til sorani. Send dine filer via e-mail så hjælper vi dig videre.

Hurtigoversætter er et oversættelsesbureau, der udvides i hele verden. Vi tilbyder oversættelse mellem de fleste sprog. De kurdiske oversættere vi har til rådighed i vores globale netværk er altid modersmålstalere i kurdisk.

Men de har også dialektisk viden i de forskellige grene af det kurdiske sprog. For eksempel har vi oversættere til dine dokumenter, fra dansk til sorani.

Hurtigoversætter er et globalt oversættelsesbureau

Vores position på verdensmarkedet som oversættelsesbureau er stærk, og vi er etableret i mange lande. Hvad det er, som gør os så konkurrencedygtige, afhænger af flere ting, men grundlaget for succesen vi har, er at vi er en effektiv organisation.

Denne succes fortsætter, og at vi udvider, afhænger også af:

  • Tilbagevendende kunder
  • Veluddannede modersmålsoversættere med ekspertise
  • Automatiserede, og digitaliserede arbejdsmåder
  • Humane priser - vi kan holde lave afgifter, takket være effektivisering
  • Godt omdømme - vi er kendt for høj kvalitet, billige priser, og hurtig levering

Spørg om pris

Find ud af, hvad din tekst vil koste at oversætte fra dansk til sorani! Det gør du ved at anmode om et tilbud via formularen til højre, eller ved at sende tekster via e-mail.

Vi går igennem teksterne, og vender tilbage med et tilbud, som du derefter kan vælge at acceptere, såfremt du ønsker at gå videre med oversættelsen.

En personlig Project Manager

I løbet af projektet, sørger vi for at du har den samme kontaktperson, som du altid kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål. Din personlige Project Manager arbejder dog i et hold, så der vil altid være nogen, du kan tale med, hvis du har brug for information.

På siden ’Kontaktdata’ finder du vores kontaktoplysninger. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper dig videre!

2017-01-12T09:17:54.2900929Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo