Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til tagalog

Vindkraftværk på Fillippinerne. Vi oversætter dine tekster fra dansk til tagalog

Vindkraftværk i Filippinerne. Har du brug for hjælp i din forretningskommunikation? Vi tilbyder oversættelse fra dansk til tagalog og filipino.

I Filippinerne, tales der over 170 sprog. Næsten alle sprogene tilhører den vestlige Malay-polynesiske sproggruppe, i den austronesiske sprogfamilie. Den største undtagelse er chavacano, som er et spanskbaseret kreol sprog.

Filipino, som er en sociolekt af tagalog er sammen med engelsk, officielle sprog. Engelsk bruges primært i administration, erhvervslivet, og i videregående uddannelser.

De forretningsmæssige muligheder i Filippinerne er meget store, og økonomien har stærk vækst. Vi kan udover oversættelser af alle slags dokumenter, også tilbyde dig forretningsrelateret oversættelse.

Regionalsprog

Der findes 12 regionale sprog, med mere end én million talere for hvert sprog. Disse sprog er: tagalog, cebuano, ilokano, hiligaynon, waray-waray, bikol, kapampangan, pangasinan, kinaray-a, maranao, Maguindanao og tausug.

Andre større udenlandske sprog, som tales i Filippinerne er: spansk, hokkien, kantonesisk, indonesisk, sindhi, punjabi, koreansk og arabisk. Filippinerne har arvet en stor mængde litteratur på spansk, som stammer fra kolonitiden.

Hurtigoversætter hjælper med oversættelser fra og til dansk, og tagalog. Men vi kan også hjælpe med oversættelser fra dansk, til og fra en masse andre sprog.

Tilbud

Scan dine tekstfiler, vedhæft, og send dem derefter via e-mail til os. Vi gennemgår materialet, og vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud, som du kan overveje.

Har du spørgsmål, kan du ringe til vores Project Managers. Kontakt os venligst via telefonnummer 39 15 81 80, og vi informerer dig nærmere mht. din oversættelse!

2017-01-19T12:21:26.1580198Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.