Vi tilbyder vores professionelle og højkvalitative oversættelsesservices fra dansk til tamil.

Tempelfigurer i Tamil Nadu, den region i Indien hvor tamil tales. Vi tilbyder vores professionelle og højkvalitative oversættelsesservices fra og til dansk og tamil.

Oversættelse fra dansk til tamil

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse til og fra det asiatiske marked.

Tamil er et af de sprog, vi tilbyder oversættelse til og fra. Vores Project managers fortæller dig gerne mere om, hvordan vi arbejder. Ring til os på 39 15 81 80 , hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Dialekter i sproget

Tamilske dialekter varierer efter område og gruppe. De adskiller sig fra hinanden ved lyden, og denne lydforandring udviklede sig fra det tidligere tamil.

I Sri Lanka bruges flere ord, som ikke bliver brugt i Indien. Mange af disse ord bruges også på forskellige måder.

Derfor er det af stor betydning at have viden om, og forståelse for de forskelle, der findes. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har netop dette. Men vi har også ekspertisen i forskellige områder. Vores oversættere ved, hvilke terminologiske udtryk, der gælder for de forskellige fagområder.

Høj kvalitet til en lav pris

Ansæt os, hvis du ønsker en oversættelse, der er af højeste kvalitet. Vi har en stærk position på det asiatiske marked, og vil med glæde hjælpe dig i din forretningskommunikation, til eller fra tamil.

Send det materiale, du ønsker at se et tilbud på via e-mail. Vi sender dig et tilbud på din oversættelse, hurtigst muligt og helt uforpligtende. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser, og sågar med den hurtigste levering.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80 . Vi vil besvare de spørgsmål, du har. Vi skræddersyr din oversættelse efter dine ønsker og de behov du har, så tøv ikke med at ringe til os, allerede i dag!

Du kan også nemt og enkelt udfylde tilbudsformularen du ser til højre, hvis din oversættelse gælder for en mindre tekst.

2016-11-01T13:20:40.3502885Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo