Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til tjekkisk

Prag, Tjekkiet

Prag, Tjekkiet. Vi tilbyder kvalitetsoversættelser fra dansk til tjekkisk. Send dine tekster via e-mail, eller udfyld formularen du ser til højre.

Hurtigoversætter har mange års erfaring i tjekkiske oversættelser i de fleste brancher på markedet. Vi samarbejder med højtuddannede indfødte oversættere.

Vi byder dig kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser, og hurtig levering! Vi laver en unik oversættelse, der opfylder dine behov og ønsker.

Tjekkiske dialekter

Tjekkisk er et vestslavisk sprog, der tales i hele Tjekkiet, dvs. Bøhmen, Mähren og den tjekkiske del af Schlesien. Sproget er meget nært beslægtet med slovakisk.

Tjekkisk har flere markante dialekter, især i Mähren og Schlesien. Disse dialekter særskiller sig ikke skriftligt. Ikke desto mindre, kan det i en oversættelse være afgørende, at kende de forskellige dialektale forskelle.

Oversætterne som vi samarbejder med, har altid målsproget som modersmål. Men vi sørger også for, at den oversætter der skal lave din oversættelse, har den fornødne viden i det aktuelle område.

Et unikt tilbud til dig

Behovene varierer naturligvis afhængigt af det tekstmæssige indhold. Sammen med dig, drøfter vi dit projekt, og den løsning, der passer dig bedst.

Vores kunder kommer fra alle sektorer: fra turisme til bilindustrien. Men vi har ligeledes privatkunder.

Vi skal se dit materiale, før vi kan give dig et forslag på en pris. Vedhæft derfor dit materiale til en e-mail, og send denne til os via e-mail. Vi analyserer materialet, og regner en pris ud, for din unikke oversættelse.

Ring til os nu!

Vores Project Managers er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, og fortæller dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.Du kan finde vores e-mail adresse og telefonnummer på siden ’Kontaktdata’.

2016-11-22T13:01:57.8609110Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.