Oversættelser fra dansk til ungarsk

Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarn. Vi oversætter professionelt og prisbevidst fra dansk til ungarsk. E-mail dine tekster i dag, og vi ringer hurtigt til dig med et tilbud!

Hurtigoversætter samarbejder med tusindvis af oversættere med målsproget som modersmål. De har desuden uddannelser inden for netop dit fagområde. En medicinsk tekst oversættes, f.eks. altid af en oversætter med erfaring i det relevante medicinske område, hvor oversættelsen gælder.

Vi har udført flere end 484 000 oversættelsesopgaver for vores kunder, frem til 12-09-2019. Mange af disse oversættelser har været for sprogkombinationen dansk-ungarsk.

Danske forretningsmuligheder i Ungarn

Ungarn er et land rigt på naturressourcer. Der er store muligheder, f.eks. for produktion af biobrændsel, samt vind- og solenergi.

Den ungarske regering har sat et mål på, at 15 procent af landets elektricitet, skal komme fra vedvarende energikilder inden for fem år. Dette, sammen med skattelettelser og en god infrastruktur, betyder at danske energi- og miljøteknologivirksomheder nu vælger at investere i landet.

Men dette øger endvidere behovet for oversættelse inden for energi- og miljøteknologi. Vi har de færdigheder der kræves for en oversættelse med den korrekte terminologi. Vi ansætter oversættere med relevant baggrundsuddannelse og viden, og med ungarsk som modersmål.

Få et tilbud

Vi tilpasser din oversættelse efter dine ønsker, mål og naturligvis kildeteksten. Det er vigtigt, at dine tekster bliver korrekt oversat, og at oversættelsen efterligner den oprindelige teksts sprog så meget som muligt.

Vedhæft og send dine tekster via e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris. Du er velkommen til at kontakte os! Vi besvarer de spørgsmål du har, og fortæller dig mere om de services vi kan tilbyde.

2016-11-22T12:35:40.0141421Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo