Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse mellem dansk og vietnamesisk

Ba Na, Vietnam

Ba Na Resort, Vietnam. Vi oversætter dine tekster fra vietnamesisk til dansk, professionelt og lynhurtigt!

Vietnam er i stigende grad blevet et turistmål, og antallet af charterrejser fra Danmark er langsomt men sikkert stigende. Vi bemærker også en stigning i efterspørgslen efter oversættelser mellem dansk og vietnamesisk. Har du brug for oversættelse af eksempelvis turistinformationer mellem disse to sprog? Vælg os, så kan du være sikker på, at du får en oversættelse af højeste kvalitet.

Vi har vietnamesiske oversættere i...

... Vietnam, USA, Cambodja og mange andre områder, hvor sproget tales. Det betyder, at din oversættelse er tilpasset det geografiske område, juridiske spørgsmål og andre lokale faktorer, der kan påvirke din oversættelse. Sprogfølelse og målgruppe er andre sager vi tager hensyn til. Alt for at få en oversættelse, der ligner den oprindelige tekst så meget som muligt.

Behovstilpasset oversættelse

Hurtigoversætter tilpasser din oversættelse efter de anmodninger, du har. Vi har stor erfaring med oversættelser på det asiatiske marked. Kontakt os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om de oversættelsesydelser, vi kan tilbyde dig. Vi har både private og store virksomheder i vores kundekreds. Vi håndterer alle typer dokumenter - fra breve til brugsanvisninger.

Find ud af hvad dine udgifter for oversættelsen bliver

Til højre er en tilbudsformular. Hvis du vil have hjælp til at oversætte en lille mængde tekst, kan du benytte dig af denne. Har du brug for at oversætte en stor mængde tekst, skal du vedhæfte det scannede dokument i en e-mail i stedet.

En af vores Project Managers analyserer teksten, taler med oversætteren, og vil vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt. Normalt allerede samme dag. Du kan derefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med oversættelsen.

Vi er det oversættelsesbureau, der er førende på markedet i Danmark lige nu, når det gælder oversættelser på det asiatiske marked. Hvis du leder efter professionel, service til gode priser, og tillige med den hurtigste service, så skal du ikke tøve med at ringe til os nu!

2016-10-31T14:07:46.0433491Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo