Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til Makedonsk

Professionelle oversættelser fra dansk til makedonsk

Vi oversætter dine tekster fra dansk til makedonsk. Bed om et tilbud i dag, og vi vender tilbage til dig inden for blot 1 time!

Makedonien er et land, hvor flere og flere virksomheder er ved at etablere sig. Forretningsområder som IT og telekommunikation er på meget stærk fremmarch, og mange store mærker vælger at ekspandere her.

Hurtigoversætter tilbyder oversættelse fra dansk til makedonsk. Vi kan hjælpe dig med dine kunderelationer i Makedonien.

Oversættere på Balkan

Sproget makedonsk bruges over hele Balkan. Med et sprog, der er spredt over flere regioner varierer dialekterne også.

At have kendskab til forskellene mellem disse dialekter kan være helt afgørende i en oversættelse. Hurtigoversætter har oversættere med makedonsk som modersmål, og desuden kendskab til de karakteristika, der adskiller dialekterne.

Høj kvalitet til en lav pris

Med spidskompetente indfødte oversættere fra hele verden, er det nemt for os at presse priserne ned. Desuden kan vi med vores oversættere, der arbejder i alle tidszoner, arbejde effektivt og hurtigt.

Få et tilbud på din oversættelse, og du vil se, hvor konkurrencedygtige vores priser er. Mail dine tekstfiler, så undersøger en af vores Project Managers dem. De laver en vurdering, og kommer tilbage med et tilbud til dig, hurtigst muligt. Vi klarer alle slags opgaver, inden for alle slags deadlines!

Vores priser er allerede generelt lavere end vores konkurrenters, men vi er altid villige til at forhandle med oversætteren, og forsøge at sænke priserne yderligere.

Vil du vide mere om, hvordan alt fungerer mht. bestilling af en oversættelse? Ring til os, og vi vil besvare de spørgsmål, du har. Velkommen til at kontakte os i dag!

2017-01-19T11:15:03.9278366Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.