Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Vi oversætter fra dansk til schweizisk tysk

Bern city

Bern City, Schweiz. Vi tilbyder oversættelsesservices fra dansk til schweizisk tysk. Udfyld formularen til højre eller send dine filer via e-mail. Vi kontakter dig snarest muligt, med et prisvenligt tilbud!

Oversættelsesfirmaet Hurtigoversætter er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag.

Vi har succes på det globale marked, og er i øjeblikket ved at udvide os til flere nye lande, såvel i, som uden for Europa.

Freelance modersmålsoversættere

Vi arbejder med et stort netværk af freelance oversættere. Hver oversætter har målsproget som modersmål, og har desuden et meget godt kendskab til kildesproget.

De schweiziske oversættere bor i Schweiz, men er også lokaliseret i andre dele hvor schweizisk tysk tales.

Vi er unikke i branchen med hensyn til lokalisering. I en oversættelsessammenhæng betyder dette, at vi tager højde for:

Du som kunde modtager en kvalitetsoversættelse som er lokalt tilpasset. Lokalisering er vores spidskompetence, men vi har endvidere meget korte leveringstider, samt konkurrencedygtige priser!

Enkle eller vanskelige tekster

Det er ligegyldigt for os! Hurtigoversætter behandler alle typer af dokumenter. Uanset om det er en e-mail, et brev eller en medarbejderhåndbog, der skal oversættes, så hjælper vi dig. Vi oversætter til, og for alle!

Med en kundekreds af både privatpersoner, samt organisationer, dækker vi de fleste fag-, emne-, og forretningsområder i dag.

Tekster, som vi håndterer, kan være:

Tilbudsanmodning

Vi oversætter dine danske tekster til schweizisk tysk. Vores arbejdsrutiner er digitaliseret, hvilket betyder, at vi kan fokusere på dig som kunde, på en yderst arbejdseffektiv måde.

Anmod om et tilbud ved at udfylde formularen til højre. Er det meget tekst, du ønsker oversat, så send os hellere en e-mail vi dette link: E-mail.

Vores Project Managers vil analysere materialet, og vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud, så hurtigt som muligt.

Din egen personlige Project Manager!

Når du accepterer tilbuddet du modtager fra os, sætter vi dit projekt i gang med det samme. Den Project Manager du har haft første kontakt til, vil være din personlige, gennem hele forløbet. Denne person vil altid være til rådighed for, at besvare eventuelle spørgsmål, der opstår i løbet af processen.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder? Ring til os i dag, og stil alle de spørgsmål du har! Kontaktoplysninger findes på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

2017-01-12T12:40:08.8724315Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo