Oversættelse fra engelsk til lettisk

Professionelle oversættelser fra engelsk til lettisk

Oversætterbureau Hurtigoversætter laver oversættelser fra engelsk til lettisk. Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre mere om din oversættelse!

Letland, et land med store skove og uberørt natur. Rig arkitektur og en voksende turisme.

Med en yderst smuk natur samt moderne byer, er der mange muligheder for at gøre forretninger i Letland.

Transport og kommunikation

Landet har en moderne infrastruktur med et veludviklet transportnetværk, samt gode transportforbindelser. Internetforbindelsen i landet, er blandt en af verdens hurtigste!

Letland excellerer desuden med høje europæiske standarder for forskellige tjenester, men med meget lavere priser sammenlignet med andre lande.

Hurtigoversætter tilbyder forretningsrelaterede oversættelser fra engelsk til lettisk. Vi kan hjælpe dig, med hvilken som helst opgave, og hvilken som helst deadline.

Lokaliseret lettiske oversættere

Hurtigoversætter har oversættere der er modersmålstalere, og som er bosiddende i forskellige dele af Letland. Da vores oversættere har en solid uddannelse samt baggrundsviden i forskellige fagområder, kan vi dække den stigende efterspørgsel på det kommercielle marked i dag.

Men vi laver ikke bare oversættelser til virksomheder, myndigheder og organisationer. Vi hjælper også privatpersoner med CV’er, samt personlige breve, for blot at nævne få eksempler, på mindre dokumenter.

Prisforslag

For at vi kan være i stand til at tale om, hvad dine udgifter vil blive, for oversættelsen er vi nødt til at analysere tekstmaterialet først. Mail indholdet til os, og vi vil vende tilbage med et prisforslag, som nogle af vores konkurrenter kan prøve at matche!

Har du en mindre tekst, du vil have os til at oversætte, kan du også bruge formularen til højre. Den Project Manager, som du første gang har kontakt til, vil være din kontaktperson gennem hele projektet.

Men vi arbejder i et team, så der er altid nogen, der kan besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle undervejs. Alle vores kontaktoplysninger kan du finde på siden ’Kontaktdata’.

Du skal være hjertelig velkommen, til at kontakte os med det samme, for vi ser frem til dit samarbejde!

2017-01-05T12:27:09.0390679Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo