Oversættelse fra engelsk til litauisk

Professionelle oversættelser fra engelsk til litauisk

Hurtigoversætter tilbyder oversættelsestjenester fra engelsk til litauisk. Du er hjertelig velkommen med din forespørgsel.

Der er to store litauiske dialekter, augštaitiskas og žemaitiskasn.

Augštaitiskas er en dialekt, som er baseret på skriftsproget. Det har kun to toneaccenter, mens žemaitiskasn har flere.

Hurtigoversætter har de sprogkundskaber, der kræves for en lokaliseret oversættelse fra engelsk til litauisk.

Aktuelle forretningsmuligheder

Litauere er lige til i deres virksomhedskommunikation, og det anses for uetisk ikke at overholde en beslutning, eller en aftale man sammen har lavet.

De mest attraktive sektorer for forretningsmuligheder i Litauen er:

  • mekanisk metalbearbejdning
  • træindustri
  • energi og miljø
  • tekstilindustri

Oversættere i Litauen

Hurtigoversætter samarbejder med freelance modersmålsoversættere i Litauen. De har specialiseret sig indenfor områder som jura, teknik, energi og miljø og produktion, hvilket garanterer dig en oversættelse med den korrekte terminologi.

Oversætterne er nøje udvalgt af vores Project Managers, og vil altid have erfaring i det område der omhandler din oversættelse. Vi tilpasser altid din oversættelse lokalt, således at den vil få det samme budskab som originalteksten har. Du bliver tilfreds med det endelige produkt, vi leverer. Det er en garanti du får af os!

Hvad koster en oversættelse fra engelsk til litauisk?

For at vi kan være i stand til at besvare dette spørgsmål, skal vi først analysere materialet, der skal oversættes. Vedlæg dine tekstfiler i en e-mail, så vender vi tilbage til dig, så snart vi talt med oversætteren.

Da vi har strømlinet prisen på vores arbejdsrutiner, gavner det dig som både kunde, og forbruger. Vi kan, på trods af den meget høje kvalitet af oversættelserne, holde priserne nede. Sammenlign os med konkurrerende oversættelsesbureauer. Vi leverer det, som vi lover!

Kontakt os

Vi er glade for at fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Ring 39 15 81 80, så ser vi sammen på projektets løsning. Sammen skræddersyr vi oversættelsen til dine krav. Velkommen!

2016-10-25T13:19:33.3034257Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo