Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til peruviansk spansk

Correo Central, Lima. Vi tilbyder oversættelser mellem engelsk og peruansk spansk.

Correo Central, Lima. Vi oversætter dine engelske tekster til peruviansk spansk. Mail os den tekst du ønsker at få oversat. Vi laver lynhurtigt, en god pris på din oversættelse!

Peru er et land med flere eksportområder. De vigtigste er motorkøretøjer, minedriftsmaskiner, og produkter inden for telekommunikation.

Lokalisering Peru

Vores oversættere har ikke alene kendskab til de forskellige eksportmarkedsområder. Lokalisering er en anden unik egenskab for os, som et oversættelsesbureau.

Med lokalisering menes der, at oversættelsen er tilpasset de lokale forhold, og andre faktorer, som kan have væsentlig indflydelse på din oversættelse.

Oversættere bor i Peru, og har peruviansk spansk som deres modersmålssprog. Dette betyder at de har forståelse for sproglige, og kulturelle, forskelle. Oversættelser med varierende terminologi for forskellige discipliner, såsom jura og industrielle tekster, håndteres af specialiserede oversættere.

Konkurrencedygtige priser

Hurtigoversætter har et stærkt og bæredygtig koncept. Grunden til, at vores oversætterbureau har klaret sig yderst godt, skyldes dels:

Vi har den rette peruvianske oversætter til dine engelske tekster. Vi oversætter fra simple breve, til mere komplekse, tekniske manualer. Høj kvalitet, lav pris og hurtig levering. Det er vores motto!

Hvad med prisen på en oversættelse?

Til højre vil du se en formular. Udfyld denne, og se med det samme, prisen på din oversættelse fra engelsk til peruviansk spansk. Følg vejledningen på formularen, og angiv gerne den ønskede leveringstid.

Skulle du have et dokument af flere sider, så scan dem, og vedhæft dem til en e-mail. En af vores Project Managers, vil gennemgå din tekst, for at lave et helt unikt tilbud på din oversættelse.

Vi lover rimelige priser, kort leveringstid, og den bedste kvalitet. Få andre i branchen kan tilbyde priser, som vi kan, i forhold til kvalitet og leveringstid. Vælg os, hvis du vil have den bedste oversættelse, til den laveste pris!

Kontakt os

Undrer du dig over noget, eller vil du gerne tale med en af vores Project Managers, før du sender dit materiale? Du er velkommen til at kontakte os! Alle vores kontaktoplysninger står på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

2017-01-12T10:32:39.1665374Z
Frederique Blom
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Frederique en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.