Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til svensk

Oversættelser fra engelsk til svensk.

Skal du bruge en oversættelse fra engelsk til svensk? Send det materiale du vil have oversat via e-mail, så vender vi hurtigt tilbage, med et prisværdigt tilbud!

Der er stadig et stort behov for kvalificeret oversættelse fra engelsk til svensk. Vi i Hurtigoversætter har den ekspertise, du leder efter.

Fra vores oversættelsesbureauer i Göteborg og Stockholm har vi et omfattende netværk af universitetsuddannede oversættere. Vores svenske oversættere bor i Sverige, og har svensk som modersmål.

Vi har et godt ry på det internationale marked, og er kendt for høj kvalitet, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser. Kontakt os for mere!

Svensk som modersmål garanterer et moderne sprog

Da vores oversættere bor i Sverige, er de velbevandret i svensk kultur, og aktualitet i Sverige. Din oversættelse vil have et moderne sprog. Se venligst på vores side ’Reference’ for yderligere oplysninger om nogle virksomheder, der bruger os for tilbagevendende opgaver.

Oversættelse fra svensk til engelsk

Selvfølgelig kan vi også sagtens udføre oversættelser fra svensk til engelsk. Uanset om det er til amerikansk, britisk, eller canadisk engelsk, en tekst skal oversættes, kan vi hjælpe dig. Privatperson eller virksomhed, lidt eller meget tekst, er irrelevant - vi oversætter alle typer af dokumenter til dig som privatperson, eller jer som virksomhed, organisation eller myndighed.

Ekspertise inden for en lang række emner

Oversætterne i denne sprogkombination, har ikke kun svensk som modersmål, men har også specialiseret sig i bestemte områder. Dette sikrer en høj kvalitet på din engelsk-svenske oversættelse.

Gennem vores massive netværk af freelance modersmålsoversættere, en effektiv organisation, samt et moderne system, kan vi fastholde vores stærke position på det globale marked i dag.

Nogle eksempler på emner er:

Et tilbud på engelsk-svensk oversættelse

Se straks en pris for din oversættelse, ved hjælp af formularen til højre. Ellers skal du sende materialet du ønsker at få oversat, via e-mail. Vi gennemgår tekstdokumentet, og vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud, skræddersyet til netop dine behov.

Har du spørgsmål eller bekymringer? Kom i kontakt, og vores Project Managers hjælper dig videre! Telefonnumrene finder du på siden: ’Kontaktdata’.

2017-01-05T12:59:10.0521500Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.