Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Tekstoversættelse fra engelsk til Bosnisk

Dubrovnik

Dubrovnik. Mail gerne din engelske tekst, og modtag et tilbud på prisen for en oversættelse til bosnisk. Altid høj kvalitet til lave priser!

Har du brug for et engelsk brev oversat til bosnisk? Er du et engelsk selskab, der har brug for at oversætte en personale håndbog til bosnisk?

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den rette oversætter til din tekst, uanset dokumentet. Vores styrke er det massive netværk af freelance oversættere, samt meget strømlinet drift.

Engelsk-bosnisk oversættelse

Lad os sige, at du / i ønsker nogle af de ovennævnte eksempler. Vores oversættere skal opfylde visse kriterier for at vi kan engagere dem. I en oversættelse fra engelsk til bosnisk, ser vi på oversætterens:

- Træning

- Tidligere oversatte emner

- Modersmål (skal nemlig have bosnisk som modersmålssprog)

- Færdigheder i engelsk (oversætterens kildesprog)

- Excellence i det fagområde, der gælder for oversættelsen

Vurderingen er baseret på at oversætteren skal være den bedst egnede til netop din teksts indhold. Terminologiske udtryk og sprog skal matche så godt med kildesproget som muligt. Dette, således at teksten bliver leveret så autentisk som muligt, samt at den rette sprogfølelse bevares.

Et tilbud efter dine ønsker

Vi arbejder på oversættelser til sprog, som vi selv mener er spændende og sjove. Vores medarbejdere har alle en reel sproglig interesse, samt en vis form for uddannelse i sproget.

Lad os tage os af dine tekster på en professionel måde, hvor du som virksomhed er i fokus. Fortæl os om den type oversættelse du ønsker, og vi laver et tilbud der er tilpasset dig.

Du vil modtage et tilbud ved at indtaste oplysninger og vedhæfte den tekstfil, du vil have oversat. Denne formular kan kun tage én fil ad gangen, så skulle du have flere tekstdokumenter, kan du vedlægge dem i en mail i stedet.

Materialet analyseres og vi kontakter en af vores bosniske oversættere som vi afgøre er den bedste til lige netop din tekst. Vi vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Du kan herefter beslutte dig for, om du ønsker at acceptere tilbuddet eller ej.

Hvis du accepterer det, vil vi starte med oversættelsen direkte. Afhængig af størrelse og kompleksiteten af din tekst, vil omkostninger og leveringstid variere, men du vil altid modtage dit produkt inden for den frist, vi blev enige om.

Hjerteligt velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller mail os, hvis du har spørgsmål.

2016-06-02T08:48:14.2741179Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo