Oversættelse fra engelsk til gælisk

Vi laver oversættelse fra negelsk til gælisk

Vi hjælper gerne med oversættelse fra engelsk til gælisk. Vi kender alle dialektale forskelle der findes, mellem de forskellige sprogvarianter.

Lokalisering er en af vores styrker som oversættelsesbureau. Dette betyder, at vi tilpasser oversættelsen efter kilde- og målsprog, geografisk område, målgruppe, samt andre behov.

Hurtigoversætter laver oversættelser af højeste kvalitet til rimelige priser. Vi hjælper dig med at oversætte dine engelske tekster til gælisk.

Vi har gæliske oversættere

Med lokalisering og en omkostningseffektiv fremgangsmåde, kan vi presse priserne på markedet, ned. Vi har gæliske oversættere med ekspertise inden for forskellige specialiseringer.

Du får stor gavn ved at have en og samme kontaktperson igennem hele processen, og du kan altid ringe 39 15 81 80 , for at få svar på eventuelle spørgsmål. Vi arbejder i teams, og der vil derfor altid være nogen, der er fortrolige med dit særlige tilfælde.

Et tilbud allerede i dag?

Gør brug af vores enestående tilbud, ved at sende dine tekster via e-mail. Vi evaluerer dokumentet du vil have oversat, og vender tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, vil vi begynde arbejdet med det samme. Hjertelig velkommen til et godt samarbejde!

2016-11-01T13:17:02.3804937Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo