Oversættelse fra engelsk til græsk

Milos Island, Grækenland.

Milos Island, Grækenland. Vi oversætter dine tekster til og fra engelsk og græsk. Vedhæft dine tekstfiler i en mail, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Hurtigoversætter tilbyder oversættelsesservice fra engelsk til græsk. Ring 39 15 81 80 så hjælper vi dig videre!

Græske oversættere

Dine engelske tekster udarbejdes af en nøje udvalgt oversætter, som har græsk som modersmålssprog.

Handler dine tekster om tekniske instruktioner eller er det f.eks. turistinformationer du skal have oversat, garanterer vi, at oversætteren har en baggrund indenfor de relevante emneområder.

Din græske oversættelse skal være så autentisk som muligt i forhold til den engelske tekst. Sprogfølelse og terminologi skal afspejles på en sådan måde, at det efterligner den oprindelige tekst så meget som muligt.

Få nu et tilbud

Hurtigoversætter tilpasser dit produkt lokalt. Vi ser på det geografiske område, målgruppe, samt juridiske omstændigheder, når vi håndterer dit materiale.

Mail de tekstfiler, du ønsker oversat fra engelsk til græsk, så analyserer en af vores Project Managers materialet. Project Manageren vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Ring og tal med os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Den person du kommer til at tale med, vil også være din kontaktperson gennem hele processen. Det giver dig en følelse af sikkerhed, som kun få andre oversættelsesbureauer kan tilbyde.

Velkommen til at modtage et tilbud i dag!

2016-06-01T11:28:01.6195906Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo