Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til khmer

Vi laver oversættelser fra engelsk til khmer

Send en e-mail med dine tekster, og vi kontakter dig med et helt omkostningsfrit tilbud! Vi laver højkvalitative oversættelser mellem engelsk og khmer.

Oversætterne vi tildeler vores mission har altid målsproget som modersmål. Som kunde betyder det en sikkerhed både med hensyn til sprog, men også med hensyn til faglig terminologi.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter garanterer en oversættelse der er behovstilpasset og af højeste kvalitet, som mulig.

Cambodjanske oversættere

Dine engelske tekstdokumenter håndteres af en cambodjansk oversætter med erfaring i dit fagområde. Vi vælger nemlig omhyggeligt oversætteren, i forhold til indholdet af dine dokumenter.

Indeholder din oversættelse oplysninger inden for medicin, teknik eller turismebranchen, vil oversætteren altid have en baggrund, der er relateret til det din tekst omhandler.

Er det dyrt?

Det vil du hurtigt finde ud af, det absolut ikke er! Hurtigoversætter udfører kvalitetsoversættelser fra engelsk til khmer, og vi reducerer altid vores priser skarpt, i forhold til andre oversættelsesbureauer. Til højre ser du en formular, som du kan udfylde. Vi sender dig et tilbud, helt omkostningsfrit! Du kan også ringe til os, hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du har det bedre med at tale med os, før du sender noget. Vi er tilgængelige på 39 15 81 80. Ring nu, og modtag lynhurtigt et godt tilbud, på din oversættelse til eller fra khmer!

2016-10-31T14:05:48.9516411Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo