Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til malaysisk

Putrajaya, Malaysia. Vi oversætter fra engelsk til malaysisk

Putrajaya, Malaysia. Vi tilbyder kvalificerede oversættelser fra engelsk til malaysisk. Vedhæft og send dine tekster i en e-mail. Vi finder hurtigt et tilbud til dig!

Malaysia er et land med store muligheder. Der er investeret for milliarder, på visse områder. Turisme er en vigtig indtægtskilde, og vi vil med glæde hjælpe dig med at oversætte turistbrochurer, eller andre dokumenter, fra engelsk til malaysisk.

Turisme

Der findes utallige badebyer, og smukke øer. Nogle af de mest populære er Tioman, Rawa, Langkawi og Perhentian øerne med deres fine sandstrande, og behagelige badning. Trekking i junglen, dykning blandt koralrev, og at rejse fra ø til ø, er populære aktiviteter blandt turister. Har du brug for at oversætte turistbrochurer, eller anden information mellem engelsk og malaysisk? Hurtigoversætter tilbyder dig oversættelse fra engelsk til malaysisk. Ring 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere!

Malaysisk eller Malay oversættere?

Kært barn har mange navne, selv her! Du kan stave sproget på lidt forskellige måder. Hurtigoversætter har oversættere i forskellige områder, hvor malaysisk anvendes. Du vil få en oversættelse, der er lokalt tilpasset mht. dialekt, geografisk område, og andre påvirkende faktorer.

Din engelske tekst behandles altid af en person, der har tilstrækkelig uddannelse og / eller erfaring inden for området, din tekst handler om. Hos os får du den bedst mulige kvalitet, til overkommelige priser!

Et tilbud allerede i dag?

Vi oversætter naturligvis mere end blot turistbrochurer. Vi har medicinske, tekniske, juridiske oversættere og mange flere. For at vi kan give dig et tilbud, er vi nødt til at undersøge dine tekster. Mail derfor dine scannede tekstfiler, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Så snart du godkender tilbuddet, vil vi straks begynde oversættelsen.

Du kan også bruge forespørgselsformularen til højre på siden, hvis teksten du ønsker at få oversat, blot er en enkel A4-side. Angiv også, hvis du har specifikke krav, samt andre oplysninger, der kan være vigtige. Jo flere oplysninger vi har, jo lettere er det for os, at lave din oversættelse, så godt som muligt!

Din personlige Project Manager

Du kan altid kontakte din Project Manager, hvis du har spørgsmål under forløbet. Vi arbejder i et team, så der er altid nogen, der er fortrolig med dit projekt. På siden ’Kontaktdata’ står alle de informationer du har brug for, for at kontakte os.

Du skal være mere end velkommen til at samarbejde med os!

2017-01-16T09:29:53.8921694Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo