Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til tjekkisk

Prag, Tjekkiet

Prag, Tjekkiet. Vi byder på kvalitetsoversættelser fra engelsk til tjekkisk. Send dine tekster via e-mail, og vi finder et konkurrencekraftigt tilbud til dig!

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelser mellem engelsk og tjekkisk. Takket være højtuddannede oversættere med ekspertise i forskellige discipliner, kan vi garantere både overkommelige produkter, samt hurtige leverancer.

Mange af vores første kunder, vælger at engagere os for tilbagevendende opgaver. Når vi spørger dem hvorfor de kommer tilbage, er svaret som regel; ”konkurrencedygtige priser, kort leveringstid og høj kvalitet”.

Tjekkiske oversættere

Dialektiske forskelle kan være af afgørende betydning i en oversættelse. Det hele drejer sig om målgruppen og tekstindholdet. Vi har tjekkiske oversættere med kendskab til de forskellige dialekter i Tjekkiet.

Uanset om din målgruppe er i Mähren og Schlesien, har vi den lokale viden der er nødvendig, for en fejlfri oversættelse.

Tjekkiet er et land med god økonomisk tilvækst, og vi beskæftiger os med mange businessoversættelser til og fra tjekkisk. Dine engelske tekster er altid oversat af en person, der har tilstrækkelig baggrundsviden i forhold til dit fagområde. På denne måde er vi sikre på, at du får den rigtige oversætter til netop din tekst.

En personlig Project Manager - sikkert, nemt og effektivt

Ring og tal med en af vores Project Managers:

Den af vores Project Managers du får kontakt til, bliver din personlige projektleder som vil være tilgængelig for dig, når du har brug for at spørge om noget. Denne person vil også kontakte dig, hvis der opstår spørgsmål, eller hvis vi selv har brug for at informere dig om noget. Vi arbejder i teams, så der er altid nogen på kontoret der kan hjælpe dig. Vi har hyppig kontakt med vores oversættere, og har altså et velfungerende system, som giver os mulighed for at presse priserne ned, takket være omkostningseffektive foranstaltninger.

Et skræddersyet tilbud

Vi skræddersyr din oversættelse fra engelsk til tjekkisk, efter behov og ønsker. Vedhæft og send dine scannede tekstdokumenter via e-mail, sammen med en meddelelse om eventuelle anmodninger du har.

Vi vil vende tilbage med et pristilbud, som kun få andre oversættelsesbureauer kan overgå. Velkommen!

2016-07-07T11:17:31.5843211Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo