Oversættelse mellem engelsk og vietnamesisk

Et marked i Vietnam

Vi oversætter dine turistinformationer mellem vietnamesisk og engelsk. Kontakt os, så skræddersyr vi oversættelsen efter dine ønskemål!

Vietnamesisk er godt på vej til at blive et lige så populært rejsemål som Thailand. De fleste turister er i dag tyskere, franskmænd, amerikanere, australiere og newzealændere.

Med en voksende turistindustri er der også stigende efterspørgsel efter oversættelser, for eksempel, turistbrochurer, samt andre oplysninger, der skal oversættes.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har oversat mere end 484 000 projekter for vores kunder siden 12-09-2019. Mange af disse har været oversættelser til og fra sprog i Sydøstasien. Vi har ekspertisen, som du søger!

Vi har vietnamesiske oversættere i Vietnam, men også i...

... Frankrig, Australien, USA og Canada, hvor sproget er et etableret mindretalssprog. For dig som forbruger betyder det et kvalitetssikret produkt! Du får en lokaliseret oversættelse afhængigt af hvor din målgruppe befinder sig. Vi skræddersyr din oversættelse efter påvirkende faktorer. Oversætterne er nøje udvalgt efter deres baggrund, færdigheder og sprog.

Hvor lidt koster en oversættelse fra engelsk til vietnamesisk?

Et ofte stillet spørgsmål lyder: Hvor meget koster en oversættelse fra engelsk til vietnamesisk? Men fordi vores priser er generelt lavere end vores konkurrenters, skriver vi spørgsmålet på denne måde. Du kan helt selv regne din pris ud, ved at klikke på siden ’Priser’. Her kan du tælle dine ord, og se den pris du kommer til at betale, for din oversættelse. Naturligvis er dette en basispris, og afhængigt af om du har særlige ønsker, eller har brug for en bekræftet oversættelse, varierer de endelige omkostninger.

Hvis du vil have et detaljeret tilbud hurtigst muligt, skal du ringe til os på 39 15 81 80 . Så drøfter vi sammen yderligere detaljer omkring din oversættelse, og hvad slags oversættelse er du har brug for. Hvis du foretrækker at sende os en e-mail med dine spørgsmål, er du også mere end velkommen! Vi besvarer alle dine spørgsmål, og ser frem til at kunne være til tjeneste for dig!

2017-01-05T13:02:40.2661693Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo