Oversættelser af etiketter og emballager

Vi oversætter etiketter og informationer på emballager inden for levnedsmiddelindustrien, mellem forskellige sprog

Vi oversætter etiketter og informationer på emballager i fødevareindustrien. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig, med din oversættelse.

Det er vigtigt, at forbrugere altid får korrekte oplysninger, når fødevarer købes.

Vi samarbejder med oversættere, som er uddannede inden for fødevareindustrien, og som derfor er velbevandret i industriens terminologi.

Mærkning og præsentation af fødevarer

Fødevarestyrelsens regler om mærkning og præsentation af fødevarer beskriver kravene for den foreskrevne mærkning, og de oplysninger der skal anføres på emballagen.

Ingrediensliste, nettomængde, og bedst før datoer, skal altid fremgå tydeligt på pakken. Reglerne beskriver også kravene til mærkningsoplysninger, som skal være på dansk, eller et andet sprog.

Tilbud

Vi har mange års erfaring i oversættelse inden for fødevareindustrien, på forskellige områder. Vælg os, som din samarbejdspartner, og vær sikker på kvalitetssikrede oversættelser af dine etiket-, og emballageinformationer.

Send en e-mail med det materiale, du ønsker oversat. Vi analyserer filen, og vender hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Ring til os på 39 15 81 80 , så vil vi fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers, via linket nedenfor.

2018-10-26T10:23:47.9990578Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo