Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser i fødevareindustrien

Vi udfører oversættelser inden for fødevareindustrien.

Vi har stor erfaring med at oversætte inden for fødevareindustrien. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse, ud fra dine behov!

Vi håndterer og forarbejder indholdsfortegnelser, regler, forordninger, etiketter, samt andre fødevaretekniske dokumenter fra stort set alle sprog.

Længere nede på denne side finder du links til yderligere informationssider til forskellige emneområder, hvor vi kan tilbyde oversættelse. Klik dig rundt, og læs mere!

Den Europæiske Union – fødevarevirksomheder

EU, Den Europæiske Union, indførte i 2006 en fælles lovgivning for fødevarer, hvor selv leverandører blev klassificeret som fødevarevirksomhed.

Dette er for at lette kontrollen, og øge konsensus i kontrollen over enhver form for mærkning. Producenter og lager med import fra EU-lande og import fra lande uden for EU har også mærkningsansvar.

Her ser vi et stigende behov for oversættelse til og fra forskellige sprog. Kontakt os, og vi vil hjælpe dig videre!

Et tilbud på en skræddersyet løsning

Få tilsendt et tilbud ved at sende os en e-mail med de tekster, som du ønsker oversat, så vil en af vores Project Managers vende tilbage med et skræddersyet tilbud, så hurtigt som muligt.

Du er også mere end velkommen til at ringe på 39 15 81 80. Vi besvare gerne dine spørgsmål, og fortæller dig mere om, hvordan vi arbejder, og hvad vi kan tilbyde. Ud fra dine behov og ønsker udvikler vi sammen den løsning, der passer dig bedst.

2019-11-13T19:40:16.5750176Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.