Oversættelser i fødevareindustrien

Vi laver oversættelser i fødevareindustrien, mellem flere sprog end du kender

Vi har stor erfaring af oversættelse i fødevareindustrien. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse, ud fra dine behov!

I enhver form for oversættelse, er det vigtigt at huske på, hvem der skal læse teksten og hvorfor.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har viden i alle retninger, og i alle dokumenttyper. Vi har adgang til et massivt netværk af freelanceoversættere, rundt omkring i hele verden.

Den Europæiske Union

EU, Den Europæiske Union, indførte i 2006 en fælles lovgivning for fødevarer, hvor selv leverandører blev klassificeret som fødevarevirksomhed.

Dette er for at lette kontrollen, og øge konsensus i kontrollen over enhver form for mærkning. Producenter og lager med import fra EU-lande og import fra lande uden for EU har også mærkningsansvar.

Her ser vi et stigende behov for oversættelse til og fra forskellige sprog. Kontakt os, og vi vil hjælpe dig videre!

Efterspørgsel og udbud

Hurtigoversætter håndterer og forarbejder indholdsfortegnelser, regler, forordninger, etiketter, samt andre fødevaretekniske dokumenter fra stort set alle sprog.

Længere nede på denne side finder du links til yderligere informationssider til forskellige emneområder, hvor vi kan tilbyde oversættelse. Klik dig rundt, og læs mere!

Et skræddersyet tilbud på en skræddersyet oversættelse

Få tilsendt et af vores gode tilbud ved hjælp af formularen til højre, eller send os en e-mail med dine tekster, og en af vores Project Managers vender tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt os allerede i dag!

Du er også mere end velkommen til at ringe 39 15 81 80. Vi besvare eventuelle spørgsmål, du har, og fortæller dig mere om, hvordan vi arbejder, hvad vi kan tilbyde, og udvikler sammen den løsning, der passer dig bedst.

2017-06-28T14:01:10.4200330Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo