Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser af forskellige filformater

Vi laver oversættelse af forskellige filformater som XML, CSV, PHP og RTF til og fra forskellige sprog

Vi laver oversættelse af forskellige filformater som XML, CSV, PHP og RTF til og fra forskellige sprog. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

En fil kan indeholde forskellige typer af information: tekst, billede, en film eller musik. Tekst er gemt i tekstfiler som derefter tydes af en teksteditor eller et tekstbehandlingsprogram.

Vi tilbyder kvalitetsoversættelser af alle typer af tekstdokumenter, fra simple tekstfiler og trykte materialer, som brochurer til store manualer, og betjeningsvejledning.

Taggede og standardiserede formater

Vi håndterer, tekstfiler oprettet i Word, PowerPoint, Excel og Access.

Vi oversætter taggede formater: HTM, HTML, DHTML, SHTML, XHTML, XML, SGML, WML, PHP, JavaScript og lignende typer filer, RSC, DLG og Properties filer. Vi håndterer og forarbejder også standardiserede formater: TXT, RTF og CSV.

Eksempel

Længere nede er der flere informationslinks til eksempler på forskellige filformater, hvor vi kan udføre oversættelser til og fra forskellige kilde- og målsprog. Vi har den ekspertise, du er på udkig efter, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Kontakt os for en skræddersyet oversættelse

Du er velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller kontakt os via e-mail, og vi laver din oversættelse, helt unik som den er, med netop dine specielle ønsker og præferencer! Du kan finde alle vores informationer på siden

’Kontaktdata’.

2018-10-26T11:23:45.4380578Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.